Thursday, September 20, 2007

Dinner

Λατρεμένοι αναγνώστες, βγήκα για φαγητό με το Νώντα και δεν είχε την επιθυμητή έκβαση το δείπνο αυτό, όπως ακριβώς το φοβόμουν. Συναντηθήκαμε στο κινέζικο. Ο Νώντας ήταν μέσα στην καλή χαρά, αλλά όχι σα βρεγμένη γάτα, αλλά σα να μη συνέβαινε τίποτε και ήμασταν σε μεγάλα κέφια. Εγώ φυσικά δεν είχα σκοπό να το αφήσω έτσι, οπότε πήρα το ύφος της Κάτιας Δανδουλάκη που στη Λάμψη ήταν σα κάτι να την τσάντιζε αφόρητα αλλά επειδή είναι κυρία δε μιλάει.
Ο Νώντας παρήγγειλε ορεκτικά, κυρίως πιάτο, δεύτερο πιάτο, τρίτο πιάτο, μιλάμε για μεγάλη όρεξη.
Ώσπου να φέρουν τα φαγητά, μιλήσαμε για το πως ήρθε το φθινόπωρο, για τις εκλογές, για την τιμή της βενζίνης. Μόλις ήρθαν τα ορεκτικά και ο Νώντας έπεσε με τα μούτρα, αποφάσισα να κατευθύνω τη συζήτηση στη σωστή κατεύθυνση.

-Νώντα, νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για την απίστευτη προδοσία σου. Όχι ότι υπάρχουν δικαιολογίες γιαυτό που έκανες, αλλά μπορείς τουλάχιστον να προσπαθήσεις να εξηγήσεις τις πράξεις σου.
Ο Νώντας με μπουκωμένο στόμα και με το πηρούνι στο χέρι μπουκωνόταν κιάλλο και προσπαθούσε να μιλήσει ταυτόχρονα.
-Δεν έφταιγα εγώ και το ξέρεις. Αυτή μου την έπεσε. Μου είπε να περάσω για καφέ γιατί θα ήμουν μόνος που θα είχες φύγει, και πήγα για καφέ αλλά αυτή μου έβγαλε κρασί και επέμενε να πιω....
-Δηλαδή σε μέθυσε?
-Ναι, επίτηδες το έκανε. Ούτε θυμάμαι τι έγινε. Αυτή τα φταίει όλα. Είναι δυνατόν να έκανα κάτι εγώ, που είχα πέσει σε κατάθλιψη όταν έφυγες (ναι το πίστεψα) και όλη μέρα τραγουδούσα λυπητερά τραγούδια (ladies and gentlemen, ο τροβαδούρος του έρωτα, ο Νώντας).
Αποφάσισα ότι με το στυλ Δανδουλάκη δεν οδηγούσα τη συζήτηση εκεί που ήθελα, και έπρεπε να το παίξω πιο αντρουά, και πήρα ύφος Λιάνας Κανέλη.
-Άκου Νώντα, κατά πρώτον, μη μασάς με ανοιχτό στόμα όσο μιλάς, γιατί τόσο ρύζι στη μάπα δεν έφαγα ούτε στο γάμο του ξαδέλφου μου που ήμουνα και κουμπάρος. Και κατά δεύτερον, πας να βγεις και από πάνω! Σε λίγο θα μου πεις να σου ζητήσω εγώ συγγνώμη. Τόση ώρα δε σε έχω ακούσει να λες ότι το μετάνιωσες!
-Μα σου λέω, δε φταίω εγώ. Αλλά εντάξει, σου ζητώ συγγνώμη!
Ξεκίνησα έναν μονόλογο για το πόσο με πλήγωσε και το ότι πήγε με το φίδι το κολοβό, που υποτίθεται ότι ήταν φίλη μου. Που με πρόδωσε και με πούλησε. Που σε μια σχέση υπάρχει ειλικρίνεια και πίστη. Μέσα σε αυτό το μονόλογο (και τολμώ να πω ότι είχα συγκινήσει και τον εαυτό μου-τόσο ωραία τα έλεγα) γυρνάω να τον κοιτάξω (γιατί ως εκείνη την ώρα μιλούσα κοιτώντας το κενό, όπως κάνουν στις σαπουνόπερες) και βλέπω το Νώντα το γουρούνι να έχει δύο σπρινγκ ρόλς στο στόμα του, και να προσπαθεί να βάλει και μια κουταλιά ρύζι με κοτόπουλο. Τα μάγουλα του ήταν τόσο φουσκωμένα, νόμιζα ότι είχα μπροστά μου τον Βενιζέλο.
-Νώντα, με προσέχεις ή χλαπακιάζεις?
-Όχι ρε συ, προσέχω, απάντησε προσπαθώντας να καταπιεί με κατακόκινο πρόσωπο! Αυτό μου έλειπε να σκάσει και όλας να τρέχουμε.
Μετά είπε κάτι παπαριές ότι ήταν στρεσαρισμένος με τη νέα δουλειά, και με τα λεφτά για το νοσοκομείο και ήταν δύσκολη φάση και το φίδι το κολοβό τον παρέσυρε, γιατί ήταν τόσο αγχωμένος.
-Νώντα, θες να μου πεις ότι σε βίασε? Ότι είσαι μικρό παιδί και σε παρασύρουν? Ότι δεν έχεις δική σου θέληση?
-'Οχι ρε συ... Να σου πω ...να πάρουμε τηγανητό παγωτό? δεν έχω δοκιμάσει ποτέ.
Έ άστο διάολο Νώντα, φάει όλο το μενού και χέσε μας. Και φυσικά ως άνθρωπος της διανόησης και της πχιότητας, σηκώθηκα και έφυγα. Το ζώον νόμιζε ότι πάω στην τουαλέτα και μου φώναζε, όχι από εκεί, δίπλα στην κουζίνα! Βγήκα και πήρα ένα ταξί και γύρισα σπίτι. Μου άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή αλλά δεν έχω βρει ακόμα το σθένος να το ακούσω....

29 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Τι τόθελες? Αφού ήξερες τι σε περίμενε. Αν μη τι άλλο έφυγες σαν σταρ. Όσο για το μήνυμα σβήστο αμέσψς, θα ξανακυλήσεις

oni said...

Δε σου τα λεγα εγώ; Έπρεπε βεβαίως να ακούσεις και τη δική του άποψη αλλά αυτό παραπάει! "Αλλά εντάξει, σου ζητώ συγγνώμη" ;;;; Πώς τολμά; Παρασύρθηκε; Από τι; Τη γοητεία της Τσουτσουνέλας; Τον πότισε τάχαμ δήθεν και έπεσαν οι άμυνες του; Σε ποιον νομίζει οτί μιλάει; Σε κανένα χθεσινό; Συκιά μου, είμαι περίεργος να μάθω τι έλεγε το μήνυμα, αλλά ο γεωσκώληκας αυτός ονόματι Νώντας, πρέπει να φάει ένα γερό χαστούκι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) προτού να θεωρήσει πως μπορεί να ξαναέρθει στην αγκαλιά σου.

Μη μου στεναχωριέσαι, μπορεί να αποδείχτηκε ζώον και να τον ένοιαζε το φαί, αλλά ήδη εβρέθη ενδιαφερόμενος! "27 ετών, μελαχρινός, Σκορπιός με Σκορπιό, γυμναστής στο επάγγελμα αλλά όχι από τους καραφουσκωτούς που ακούει στο όνομα Κεμάλ" Είναι Τούρκος μεν, είμαστε σε καλό δρόμο δε!

Tanila said...

Δε θα σχολιάσω τις φαιδρές δικαιολογίες του Νώντα, αλλά ρε παιδί μου για φαγητό βγήκατε. Να μη φάει το παιδί; Δε σημαίνει ότι, εμείς οι φαγανοί, άμα χλαπακιάζουμε δεν ακούμε. Εντάξει, δυσκολευόμαστε λίγο να μιλήσουμε, αλλά ακούμε.

Είδωλο said...

Uh-Uh You go Girlfriend
Πηγαινε σε παρακαλω στην σελιδα του φιλου μου Chris Crocker και κανε μια συντομη περιγραφη για το τι εχει συμβει με το ζωον, ο Chris επειδη ειναι πολυ ευαισθητοποιημενο ον απο τα δραματα 3ων θα στον κανει του αλατιου τον Νωντα και με phonecall αλλα θα τον ξεφτιλισουμε και στο YouTube.
Say it bitch
Say it
It's Chris
Ok now... we're good
I Luv u

guerrero7,62 said...

συκια,βλεπω οτι δεν τσιγκουνευεσαι οποτε αμα ερθω αμερικη να με βγαλεις κ εμενα για φαγητο :ΡΡΡ
Σου υποσχομαι οτι τρωω κοσμιοτατα,με κλειστο το στομα και επιπλεον δεν θα σε προδωσω καθοτι ουτε με τη τσουτσουνελα θα παω ουτε με τον νωντα,αμα με κατσει η σερβιτορα(που ελπιζω να μοιαζει της λονγκορια)τοτε οκ αλλαζει το πραμα...

APSOY said...

Ρε το Νώντα!!!
Αν και απ τη μία είναι μοναδικός (τον φαντάστηκα με τα 2 σπρινγκ ρολς, κόκκινο και να προσπαθεί να μιλήσει και με άκουσε όλο το γραφείο...), απ την άλλη το χει χέσει!
Ε, όχι!
Μην υποκύπτεις. Ω, ναι, το λέω εγώ που ήμουν υπέρ του να βγείτε. Ιναφ. Δι εντ.
(και θα γυρίσει ο τροχός...)

Η Τσουτσουνέλα άφαντη?
Σα δε ντρέπεται! (με τέτοιο όνομα θα έπρεπε να το περιμένεις πάντως...)

Συγγνώμη βρε Συκιά μου που θα το πω, αλλά γέλασα τόσο πολύ με την περιγραφή σου... :)
Αλλά σε συμπονώ κι όλας!

g for george said...

Πες μου ότι όλο αυτό ήταν made up, γιατί δεν μπορεί κανείς να είναι ΤΟΣΟ αναίσθητος! Μιλάμε απορώ που κάθεσαι και ασχολείσαι!

Βρε ουστ!

Πάμε γι' άλλα.

*C* said...

To ksereis to "eimaste ftiagmenoi o enas gia ton allon- Telos"? E dn graftike gia sas- sigoura! Loipon petama, dn to sizitame pia, aston mono tou na klaiei ti moira tou pou s exase. Afou dn zitise oute ena siggnwmi TIS PROKOPIS k afou einai tetoios Wnos, telos dn to sizitame pia, aston, sou aksizoun kalitera!

Filounia

fevis said...

Ο Νώντας τελικά δεν είναι μόνο ρεμάλι αλλά και γουρούνι... Σόρρυ που στο λέω αλλά τελικά θα υποκύψεις πάλι γιατί δυστυχώς αυτά τα ρεμαλογούρουνα είναι πολύ τραβηχτικά και καταφέρνουν να σε μπουρδουκλώνουν... Άσε που συνήθως κάνουν και καλό σεξ...

ΗarryTsopanos said...

Aν ολα αυτα συμβαινουν και ειναι πραγματικα συκια μου τοτε ο τροπος που τα περιγραφεις ειναι απεριγραπτα τελειος,μ αρεσει να σε διαβαζω ναναι καλα ο προβατος ομως ε?Απο εκει βρηκα το δικο σου ιστολογιο νασαι καλα.

BLUEPRINTS said...

εγώ πάλι περιμένω ν'ακούσω το μήνυμα στον τηλεφωνητή (όσο για το μοναστήρι, για κατέβασε μια πρόταση να το συζητήσουμε...)

gsus said...

epeidh apo olo to shrial me to Nwnta ton exw kopsei elafrws [pws na to pw mh fanw kakos..] mpoua, nomizw oti den ftaiei.
fai tha toutakse h fili sou, e ekatse to paidi [fagano to ekopsa]

Loucretia said...

Αμαν βρε Συκια μου, αντεξα ολη τη περιγραφη, συγκρατηθηκα μετα βιας στο ρυζι, αλλα στα σπρινγκ-ρολς με ξεκανες, ααααααααχαχαχαχα!! Με ακουσε ολο το οικοδομικο τετραγωνο απο τα γελια!

(σορρυ που γελω ενω θαπρεπε να συμπαραστεκομαι στο πονο σου, αλλα ειναι γνωστη η αναισθησια των Βοργιων)

ethanandthecity said...

συκιά μου τι ζώδιο είσαι? και ο νώντας τι είναι? έλα σκάστε θα βγάλω διάγνωση

kanataki said...

εγώ θα σου πρότεινα με όση μεγαλοψυχία διαθέτω να τον αφησεις για πάντα στο κινέζικο

τόσο και τόσα μαγειρεύουν εκεί μέσα.

υγ κάτι θα βρουν να κάνουν και τον Νώντα
υγ εκτός αν τον αγαπάτε πολύ

Queerdom said...

Αχ Συκιά μου, τι τραβάς κι εσύ;
Θες να μου πεις όμως ότι είσαι υπόδειγμα πίστης, ότι δεν προσπαθούν ατελειώτοι άντρες με καυτά κορμιά να σε μεθύσουν για να σε πάρουν, ωσάν θεά που είσαι, κι ότι δεν έχεις ενδώσει ποτέ; (Όχι δεν είναι θεά η Τσουτσουνέλα κι ούτε ο Νώντας ατελείωτος άντρας, αλλά γιου γκετ δε πίκτσουρ.)
Άστον τον Νώντα πια! Τι πρέπει να γίνει για να το καταλάβεις, κι όχι όχι, δεν έχει να κάνει με την αποπλάνησή του, έχει να κάνει με την άσπρη κάλτσα, την (όχι ευχάριστη) εμμονή με την τοποθέτηση αντικειμένων στον κώλο και με την έλλειψη υψηλής πχιότητας (σαν τη δικιά σου εννοώ).
Να προσέχεις τον εαυτό σου..Και να βρεις ένα πέος μεγαλύτερο από του ακατανόμαστου σου εύχομαι!

Provato said...

...όλα εδώ πληρώνονται. όλα.

χα!

Provato said...

πέος μεγαλύτερο από του ακατανόμαστου δεν υπάρχει...


πήριοντ

Yellow Kid said...

Μήπως πραγματικά με εκείνα και με τα άλλα, ο Νώντας προορίζεται για διάδοχος του Βενιζέλου, αρα δε σου κάνει;

ds said...

Ούτε εγώ έχω φάει ποτέ τηγανητό παγωτό. Στη Σκοτία κάνουν τηγανητή σοκολάτα mars. Φαντάσου όλες τις θερμίδες της σοκολάτας+καραμέλας και το λίπος από το λάδι!

xipasmenos said...

Οταν είναι να συζητήσεις τετοια θέματα αμα ο αλλος θελει φαι πας μονο για sushi. Και η ελευθερία έχει τα καλά της.....χωρισα και γω και ησύχασα...το καλό είναι οτι μετα απο ολα αυτα τον απομυθοποιήσες πραγμα δυσκολο να γινει χωρις να σου δωσει αφορμή.....
take care

guerrero7,62 said...

dynx
καλα θα ηταν να ειναι λαδι,συνηθως ειναι μαργαρινη ή λαρδι...πιστεψε με ξερω τι σε λεω....mars τηγανισμενη σε χοιρινο λιπος...

Alex A. said...

Μήπως να ξαναγύριζες στον Πρόβατο; Αν μη τι άλλο γυμνάζεται και δεν τρώει και σα ζώον το καημένο το μυρηκαστικό...

billzouk said...

περιμενω με αγωνια το μηνυμα στον τηλεφωνητη.

*C* said...

Mou fainetai pws to minima tou tilefwniti ton apoteleiwse kai mallon tha perimenoume kairo mexri na mathoume ti sinexeia..

sikia said...

pavlouko μου, δε το έχω ακούσει ακόμα αλλά ούτε το έχω σβήσει κιόλας...

αχ oni μου, ο Κεμάλ μου ακούγεται πολύ καλή περίπτωση, πως θα τον γνωρίσω?

τανίλα μου, αφού άκουγε, γιατί δεν απαντούσε και ρωτούσε για παγωτά το βουβάλι, μην τον υπερασπίζεσαι τον γούρουνα!

x-oyranoyli, είδες το κάθαρμα!

guerrero7,62 μου, η αλήθεια είναι ότι δε πλήρωσα εγώ το λογαριασμό, αλλά έλα εσύ και σου κάνω το μεγαλύτερο τραπέζι! Η σερβιτόρα η συγκεκριμένη ήταν ηλικιωμένη Κινέζα!

apsoyli μου, george μου και cristalin μου σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.

sikia said...

fevis μου, λες καλέ?

χάρη μου, ο πρόβατος είναι ποταπός, αλλά τουλάχιστον έκανε και ένα καλό που σε γνώρισα εξαιτίας του!

blueprintsouli, θα γράψω για το μήνυμα μόλις το ακούσω, ακόμα δεν έχω ηρεμήσει. Όσο για το μοναστήρι, προτείνω να πάμε σε απομονωμένο σπίτι με τζακούζι και κήπο για διαλογισμό και καυτό σεξ μακρίά από τα εγκόσμια και την αμαρτία.

gsus μου, τι είναι το μπουα? Αχ δε τα κατέχουμε τα ελληνικά εμείς οι ξενιτεμένοι!

loucretia μου δε πειράζει που γελάς, ο γουρούνης ο Νώντας είναι και για γέλια και για κλάματα.

ethanouli, εγώ είμαι ιχθύς και ο Νώντας Λέων... τι διάγνωση βγάζεις, πες μου πάραυτα!!!

tsaperdona μου, αν τον αφήσω στο κινέζικο θα τους φάει όλους εκεί.... δε ξέρω, λες?

queerdom μου, έχεις απόλυτο δίκιο με τον παλιοαγροίκο που πήγα και έμπλεξα.

πρόβατε είσαι ποταπός! πιριοντ! Και συκοφάντης! Και λασπολόγος! Και μακρυτσούτσουνος.

γιελοουκιντούλι μου, λές ο Νώντας να πάει και στη Βουλή να τους φάει?

dynx μου, τηγανίζουν και τις mars??? Και πως είναι, λίγο αηδιαστικό μου ακούγεται...

sikia said...

xipaki μου, πόσο δίκιο έχεις!!!

alex a, μετά από όσα τραβήξα μαζί του????

guerrero7,62 μου, χοιρινό λοίπος? μπλιαχ....

billzoukouli μου, δεν το έχω ακούσει ακόμα γιατί τα νεύρα μου δεν είναι καλά!

cristalin μου επέστρεψα από γουικεντ εκδρομή αλλά ακόμη δε το άκουσα το μήνυμα...

ethanandthecity said...

αχ μικρέ μου συκιά δεν ταιριάζετε, εσύ ως ψαράκι είσαι μια ρομαντικιά ευαίσθητη ονειροπόλα ψυχή ενώ το λιοντάρι έχει το κέρατο στο αίμα του!(no pun intended)