Wednesday, September 05, 2007

Let's talk




Λατρεμένοι αναγνώστες, τα νεύρα μου είναι τσατάλια. Στη δουλειά η στρίγγλα είναι όπως γνωρίζετε μια στριμμένη στρίγγλα, πως αλλιώς να την περιγράψω δε ξέρω. Χθες στη δουλειά μια συνάδελφος της είπε ότι δε μπόρεσε να τελιώσει την αναφορά που της είχε ζητήσει, γιατί η αδελφή της ήταν στο νοσοκομείο, και η στρίγγλα της απάντησε, "ήξερα ότι δε μπορώ να βασιστώ πάνω σου, θα βάλω στο αρχείο αναφορά με προειδοποίηση, ώστε την επόμενη φορά να σε απολύσω." Τι καλή κυρία!

Τελιώνω τη δουλειά και τρέχω σε συνάντηση της ομογένειας-και θα μου πείτε, μυαλό δε βάζεις τι θες και μπλέκεις πάλι, και θα έχετε δίκιο απόλυτο, αλλά είναι που θέλω να βρίσκομαι κοντά στους λατρεμένους συμπατριώτες μου. Και πάω στη συνάντηση, όπου είχαν μαζευτεί Έλληνες φοιτητές από Ελλάδα, Ελληνοαμερικάνοι, νέοι, γέροι κλπ., ένα σωρό άνθρωποι (εκτός από ανθρώπους είχαν έρθει και ο Νώντας και η Τσουτσουνέλα, οι φίλοι μου τα ζώα χαχαχαχαχαχαχαχα).
Τέλος πάντων, η συνάντηση ήταν κάτι μεταξύ πάρτυ και καφές μετά από κηδεία. Στην αρχή ήταν όλα ήρεμα, πως μπήκε το φθινόπωρο, πότε θα αλλάξει ο καιρός κλπ. Αλλά μετά από λίγο η συζήτηση έφτασε στα πολιτικά, και εκεί έγινε το έλα να δεις. Χαμός! Ευτυχώς δεν έπεσε ξύλο, (και ο Νώντας δεν έφαγε καμιά μπουνιά στη μύτη) αλλά είχαν φτάσει σε σημείο διάφοροι να ουρλιάζουν τόσο που έλεγες ότι θα τους πεταχτούν τα μάτια έξω. Τα δε επιχειρήματα που ακούγονταν ήταν απιστεύτου! Ένας κύριος ομογενής ούρλιαζε ότι είναι σημαντικό να βγει ο Παπανδρέου στις εκλογές γιατί έχει και Αμερικανική υπηκοότητα, οπότε θα είναι πολύ σημαντικό για τη σχέση μας με την Αμερική και την ομογένεια να είναι ο πρωθυπουργός με διπλή υπηκοότητα και αναθρεμένος στην Αμερική! Ένας άλλος κύριος ούρλιαζε για τον Λαλιώτη που έχει αγοράσει τη μισή Ελλάδα. Ένας άλλος πάλι κύριος με έντονη τριχοφυία, που αποδείχτηκε όμως ότι ήταν κυρία (τουλάχιστον τη φωνάζανε μετά Ελένη, οπότε.....) ούρλιαζε κάτι για τον εμφύλιο και η Τσουτσουνέλα ορκίζεται ότι της μετακινήθηκε η μασέλα και την έσπρωξε με τη γλώσσα της για να επανατοποθετηθεί. Φυσικά, όπως και σε κάθε εκδήλωση που παίρνω μαζί μου τους φίλους μου τα ζώα γίναμε πάλι ρεζίλι, όταν η Τσουτσουνέλα τοποθετήθηκε πολιτικά με το στέιτμεντ "πάντως παιδιά, η Λιάνη κρατιέται σχετικά καλά, αν σκεφτείς ότι ο γιος της ο Γιωργάκης είναι πια τόσο μεγάλος" αλλά και ο Νώντας ο οποίος εξήγησε στους παρευρισκόμενους ότι υπάρχει σχέδιο των Αμερικάνων να έχουν την Ελλάδα στο χέρι τους για να εκμεταλλεύονται το ελαιόλαδο!

8 comments:

Pavlos ... said...

Τι τα θες και πηγαίνεις. Δεν σου φτάνει η στρίγγλα θέλεις και τα στριγγλάκια? Κι όλα σε μια μέρα? Πόσα πια μπορείς να αντέξεις? Νυσάφι.

If...ιγένεια said...

Δεν σου έφτανε η δουλειά? Τα θέλει και σένα ο.. ποπός σου..

vatraxokoritso said...

πάλι καλά που ο Νώντας δεν τους απείλησε πως θα τους χώσει την κάλπη στον κώλο!


(είσαι σαν όαση εδώ μέσα...)

phoinix said...

γιατί οι Αμερικάνοι λάδι (OIL) θέλουν και ότι να ναι! olive oil ή σκέτο oil δεν έχει καμία σημασία!είναι συνομωσία

Είδωλο said...

Καλα μωρη Τζαζλη ποιο ελαιολαδο?
Δεν πιανετε καμια Nova εκει χαμω?
Πανε οι ελιες
πανε τα στρεμματα
πανε τα κοκορια
πανε τα ζα
πανε τα πραϊτα

ethanandthecity said...

sikia's big fat greek debate!

gay super hero said...

Συκουλίνι μου μόνο εσύ ανέβασες κάτι σήμερα, εδώ είναι όλοι κολλημένοι στις οθόνες και βλέπουν το ντεμπά (γιατί εγώ είμαι παιδί μορφωμένο με τα γαλλικά και το πιάνο μου και δεν μπορώ τις αγγλικούρες). Αλλά και εσύ για débat μας γράφεις, μόνο που το δικό σου φαίνεται μάλλον πιο ενδιαφέρον :-)

sikia said...

αχ πέστα pavlouko μου, πέστα!

ifigeneia μου, είναι που αγαπώ την λατρεμένη πατρίδα μου!

rapounzel μου, ναι λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου!

vatraxokoritso μου, να σου πω και εγώ αυτό φοβόμουνα!

phoinix μου, σωστό και αυτό! Τα λάδια κάνουν τη ζημιά!

x-oyranoyli μου, κάηκε και η λατρεμένη Κρήτη??? Εδώ είναι πολύ της μοδός το κρητικό λάδι. Επίσης τι Νοβα καλέ, για να βλέπουμε στην Αμερική αμερικάνικες σειρές και ταινίες μέσω ελληνικού συνδρομητικού καναλιού??? Έχουμε Αντ1 Σατελάιτ, Μέγκα Κόσμος, Ερτ Σατ και κάτι άλλες μ*λακίες, αλλά εγώ στο σπίτι δεν έχω, μόνο όταν με καλούν σε άλλα σπίτια βλέπω.

rapounzel μου thank u για την αφιέρωση!!!

ethanouli λολ!

gay super herouli μου, ναι έχει πιο πολύ ενδιαφέρον ο λάιβ καβγάς που δεν είναι προβαρισμένος με ιματζ μέικερς κλπ.