Tuesday, September 04, 2007

Προξενιο - Part 1

Υποσχέθηκα στον γλυκό x-oyranoyli να του κάνω προξενιό εδώ στην Αμερική, μια και δέχτηκε να ξενιτευτεί και να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα εδώ στη παγωμένη ξενιτιά, στη χώρα των φονιάδων των λαών (τέτοια λέω και θα αλλάξει πάλι γνώμη). Και στρώθηκα αμέσως στη δουλειά.

Και ξεκινώ με τον Έρνι. Ο Έρνι είναι 26 χρονών και όπως βλέπεις στη φωτό όπου κρατάει και το λέλουδο, είναι ευαίσθητος και ρομαντικός. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την μουσική και δουλεύει σε βιβλιοπωλείο. Του αρέσουν τα ταξίδια και χάρηκε πολύ με την ιδέα προξενιού με Έλληνα, καθώς απ’ότι λέει, θέλει να πάει με την κιθάρα του σε όλα τα νησιά του Αιγαίου.
Potential problems: Οικονομικά δεν τον λες εφοπλιστή, συγκατοικεί με άλλα τέσσερα άτομα σε ένα ετοιμόροπο σπίτι. Επίσης, κάθε δεύτερη λέξη που βγαίνει από το στόμα του είναι dude, και μετά από λίγο σου κάνει τα νεύρα κρόσια αυτή η κατάσταση, αλλά αυτό βέβαια αν θες να κάνεις συζητήσεις μαζί του, που δεν είναι και απαραίτητο.




Συνεχίζουμε με τον Κρίστιαν. Ο Κρίστιαν δουλεύει στο δημαρχείο αλλά τα Σαββατοκύριακα δουλεύει εθελοντής για την Greenpeace, και μοιράζει φυλλάδια στους δρόμους, όπου και τον γνώρισα. Είναι μέσα στην καλή χαρά και έχει και χιούμορ (αν μπορούμε να ονομάσουμε χιούμορ το ότι ταβλιάστηκε πάνω στο βρώμικο πεζοδρόμιο για τις ανάγκες της φωτογράφισης). Επίσης είναι χορτοφάγος.



Τώρα x-oyranouli, αν θες κάτι σε πιο μελαχροινό, δεν έχω καθόλου αυτή τη στιγμή, αλλά θα φέρω τέλος του μήνα. Επίσης σε πιο ώριμο τα έχω δώσει όλα, αλλά θα φέρω πάλι Οκτώβριο. Πες μου αν ενδιαφέρεσαι για ομογενή, έχω κάτι σε ομογενή.

13 comments:

If...ιγένεια said...

χαχαχ.. πολύ καλό το προξενιό, την καλημέρα μου.

ΠΑΥΛΟΣ said...

Αχ, θα ξενητευτεί που θα ξενητευτεί ο μικρός μας, μην κακοπέσει κιόλας. Συνέχισε να ψάχνεις, απορίπτονται και οι δύο

billzouk said...

aaaaxxaaxaxax
the golden koufeto (δεν ξερω πως ειναι το κουφετο στ' αγγλικα)
Το πρωτο δεν λεει & πολλα εκτος αν ο ουρανος γουσταρει παρτουζες, μιας που θα ναι ευκολο με τοσο κοσμο στο σπιτι.
Το δευτερο λιγο ξενερωτο, αλλα εχει θεληση (ισως κι απελπισια) για να σκουπισει το πεζοδρομιο.
Εν κατακλειδι, λιγο βρωμιαρηδες μου κανουν και οι δυο.

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητή Υπουργού Πηδίας:

Χαίρομαι πού πρώτη εσείς δίνετε το ελληνικό παραδοσιακό παραδείγμα του προξενιού. Εξάλλου ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας αναπαραγωγής κε ζευγαρώματός.

Είσθε η Συκιά απο το Σικάγο,
Dr.Φλάντζας

Tanila said...

Το πρώτο εγκρίνεται.
Το δεύτερο απορρίπτεται ως ξανθομπάμπουρας και χορτοφάγος.
(αν ειναι δυνατόν, χορτοφάγος μον ντιε!)

Είδωλο said...

Πολυαγαπημενη μου θεια,
βρηκα το θαρρος να σου γραψω πως στην τελευταια σου επιστολη μου ειχες ταξει πως ενδιαφεροταν η οικογενεια Smith να ενωσει τις περιουσιες μας επειδη θελαν και το Νωντα σωγαμπρο για τα εκπληκτικα παγωτα σαραγλι που κανει, νομιζω πως δεν ειναι πρεποντες οι υποψηφιοι που μου εχεις βρει μιας και τελευταια φορα ειχαμε συζητησει για Δουκες και την Δουκισσα οταν παιρναμε το τσαι μας στην βεραντα και εψαχνες τα βυνιλια. Πιστευω πως μπορεις και καλυτερα, αν θες να αγορασουμε την Πελοποννησο για τις διακοπες μας μπορεις να μου βρεις και καποιον γραμπρο μεγαλυτερου Status.
Σε φιλω
Η ανηψια σου

gay super hero said...

Πολύ παιδιά των λουλουδιών μου κάνουν αυτοί οι δυο, κάτι σε πιο φαλλοκρατικό, τεστοστερονούχο αδηφάγο καπιταλιστικό κτήνος δεν έχετε; :-)

Sedissor said...

Sikia!

Χώρισα πρόσφατα με μια αγελάδα (βλ. Κλάρα) αλλά έμαθα πως με απατούσε (βλ. Γρηγόρης).

Λες να έφτασε η στιγμή να δοκιμάσο πρόβατο;

Κάνε κανένα προξενιο!

Sedissor said...

Αχ, το τρακ της πρώτης φοράς.

Επειδη εμαθα...

και να δοκιμάσω..


Χάλιαα

dung happens said...

^Εεεε, form an oderly line please. :P

Αλλοι φερνουνε duty free και λοιπες βλακειες, ο Συκια φερνει γαμβρους. Exceptionelle.

dung happens said...

"^Εεεε, form an oderly line please. :P"

Αυτο το ελεγα στο κυριο gay super hero, προς αποφυγη συγχισεως.

sikia said...

ifigeneia μου, καλημέρα!

pavlouko μου, γιατί καλέ? Μόνο το πορτοφόλι μετράει? Το ότι ο ένας είναι μουσικός και ο άλλος εθελοντής στην Γκρινπις δε σε συγκινεί καθόλου?

billzoukouli μου, καθαρά είναι τα παιδιά, απλά είναι λιτοί και διανοούμενοι, καταλαβαίνεις...

Δόκτωρα Φλάντζα λατρεμένε, επιτέλους σε ξαναβρίσκω, σε είχα χάσει, θέλω να σου τσιμπήσω τα μαγουλάκια και να σε αγκαλιάσω! Μαζί για τη κυβέρνηση Φλάντζα, για μια Ελλάδα νέα!!!

tanila μου, η μόνη με μυαλό εδώ μέσα είσαι εσύ. Ζύγισες τα υπέρ και τα κατά και τοποθετήθηκες, δεν απορρίπτεις εκ πεποιθήσεως, όπως άλλοι....

x-oyranouli μου γλυκέ, γιατί δε σου άρεσαν? Θες πλούσιο? Αχ αχ αχ, πάει ο ρομαντισμός στις μέρες μας.... Θα δω τι θα κάνω, θα ψάξω...

gay super hero μου, προξενιό με κανένα πετρελαιοπαραγωγό από το Τέξας δηλαδή να κάνω? Θα δω τι έχω στην αποθήκη...

sedissor μου, τα πρόβατα γενικά θέλουν προσοχή, αλλά αν θες, ξέρω ένα που μπορώ να στο κάνω προξενιό!

dung happens μου, είναι γιατί πιστεύω στις διαπροσωπικές σχέσεις!

*C* said...

Peirazei pou thelw to Erni k eimai straight?
O defteros ontws paei gia aporipsi- sti xeiroteri gia pswnia mazi sou, an agorazeis laxanika apo to BioBio. Akous ekei xortofagos! Petama!

Kalimereees