Monday, December 03, 2007

More Snow



Τα χιόνια συνεχίζονται, όπως και το τσουχτερό κρύο.
Το πρωί η Τρελοκοτσιδού ήρθε στο γραφείο και μας ανακοίνωσε ότι της κόπηκε το ρεύμα σπίτι της και είχε έρθει στη δουλειά χωρίς να κάνει ντους γιατί δεν είχε ζεστό νερό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας προσέγγιζε διάφορους συναδέλφους και κάποια στιγμή και εμένα, και σηκώνοντας το χέρι της έλεγε "δεν έχω κάνει ντους σήμερα, δε ξέρω αν μπορείς να το καταλάβεις" Κάτσε χρυσή μου, πάρε την αμασχάλη σου από μπροστά μου, που θες να κάνουμε και συζήτηση επί της απλυσιάς σου. Η στρίγγλα ήρθε στη δουλειά φορώντας κάτι ακουστικά που κρατάνε τα αυτιά ζεστά, ήταν σα μεταλλαγμένο κουνέλι. Νομίζω ότι οι χιονοθύελλες έχουν αρνητικές επιπτώσεις σε ήδη βεβαρυμένες περιπτώσεις που αποτελούν το κοινωνικό μου περίγυρο. Τέλος πάντων, με τόση δουλειά, με τόσο κρύο, με τόση αποχή από το σεξ, πόσο να αντέξει κανείς....(λατρεμένοι αναγνώστες, μου γράψατε πόσο ζηλεύετε με τα χιόνια, trust me! δεν είναι να ζηλεέυετε, άλλο να είσαι σε ένα σαλέ στην αγκαλιά του Κρις Μελόνι και να βλέπεις τα χιόνια από το παράθυρο παραμονές Χριστουγέννων, εκεί συμφωνώ, είναι πανέμορφα, αλλά άλλο να τρέμει το φυλοκάρδι σου μη γλυστρίσεις στο πάγο και στη γλίντζα, να περιμένεις μπας και εμφανιστεί ποτέ το λεωφορείο μετά από ώρες, να γίνεται χαμός στους δρόμους από τα αυτοκίνητα που γλυστράνε, να έχει παντού λάσπες, να είναι τα ψώνια βάσανο, χάλια, χάλια, χάλια.....
Πάω να συνεχίσω να πλέκω και μετά θα βγω έξω να παίξω με το χιονοπέος....

Υ.Γ. Την Τετάρτη ο λατρεμένος Δόκτωρας Φλάντζας με κάλεσε και θα πάω για συνέντευξη στην εκπομπή του "Καφές με το Φλάντζα" στον Τηλεμπούφο-stay tuned!

7 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

μου αρεσει που οταν χιονιζει η φαντασια μας οργιαζει!!!!

Ναυτίλος said...

Ναι, είναι αλήθεια ότι το perspective από το οποίο βλέπεις το χιόνι, παίζει καταλυτικό ρόλο στο πως τα βλέπεις και τα βιώνεις. Επιμένω ότι το θέμα του σεξ προέχει υπέρ πάντων! Βρες τάχιστα έναν sex-buddy για τα X-mas γιατί δε σε βλέπω καλά. (Η εικόνα του φιδιού το κολοβού. να μπαίνει στο σπίτι σου με τον νέο της γκόμενο. μόνο και μόνο γιατί είσαι τόσο μόνος κι οι αντιστάσεις σου λύγισαν, μου προκαλεί φρίκη!)

P.S.: Give the snow-dick a lil’ kiss for me too please! :-D

Tanila said...

Γιατί όχι ναυτίλλες;
Ευκαιρία να της βγάλει το μάτι.
Θα της φάει τον γκόμενο να πατσίσουν.

Nικόλας! said...

ΑΑΑ διαφωνώ! Δεν ειναι καμά τσουλάρα η συκιά μας...δεν θα πέσει τόσο χαμήλα ωστέ να της φάει και τον γκόμενο! Ε ΟΧΙ ! Εχουμε και ένα επίπεδο κυρα τανάλια μου...εεε...τανίλα εννοώ! Ανυγουέι...συκιά μου εγώ σε θαυμάζω και περιμένω να τα πούμε από κοντά!

me said...

αχ,λοιπον βλεπω οτι καλουμαι εκ νεου να δημιουργησω..μια νοτα ρεαλισμου γιατι ολοι οι αλλοι σκεφτονται χιονια κ σεξ.τελος παντων.λοιπον κοιτα τι κανουν οι ειδημονες του..καλλιτεχνικου πατιναζ στα παγωμενα πεζοδρομια της Ευρωπης:
αν εχει διπλα στο παγωμενο πεζοδρομιο κανα παρτερι με παγωμενο χιονι-χωμα(κ παρκο μας κανει),παταμε πανω στο παγωμενο χιονι-χωμα/λασπη.Γλυστρα πολυ λιγοτερο.Αν οχι,παταμε εκει που πατησε ο μπροστινος μας κ οι λοιποι μπροστινοι (στην τv διακρινω εναν συνωστισμο στα πεζοδρομια της ΝΥ).τωρα.αν τα βρεις πιο δυσκολα,να χεις στο τσαντακι σου ενα ζευγαρι απ τις καλτσες που πλεκεις (τζαμπα να παει ο κοπος?).Λοιπον,φορας την καλσα πανω απ το παπουτσι κ περπατας μια χαρα στους παγους!στο λεω με σιγουρια.

revqueer said...

Η φωτογραφία αυτή είναι το νέο μου wallpaper!

sikia said...

πρέζα μου, οργιάζει δε λες τίποτε!

ναυτίλε μου, που να τον βρω τον σεξ τον μπάντυ, μου λες! Γιατί πέφτω σε παλαβούς συνέχεια!
Όσο για το σνοουντικ του έδωσα τα φιλιά σου!

τανίλα μου, για να πηγαίνει ο γκόμενος μαζί της, δεν θα αξίζει (όπως δεν άξιζε και ο Νώντας)... αχ άτιμη κοινωνία...

νικόλα μου γλυκέ, και εγώ ανυπομονώ να βρεθούμε!

me μου ευτυχώς που έχω και σένα και δίνεις ουσιαστικές και πρακτικές συμβουλές! Πολλά φιλάκια!

revqueer μου lol!