Sunday, December 09, 2007

Oprah (η έλειψη σεξ με βάρεσε κατακέφαλα)

Τον καιρό που τα είχα με τον Πρόβατο, τα δύσκολα εκείνα χρόνια, όπως γνωρίζετε λατρεμένοι αναγνώστες, ο Πρόβατος με κακοποιούσε, ήταν βάναυσος και με κατηγορούσε ότι τάχα μου τον απατούσα (λόγω της παθολογικής του ζήλειας και της νοσηρής φαντασίας του). Μια μέρα λοιπόν, το πρωί που είχε ξυπνήσει και πριν πάει στη δουλειά, ενώ έτρωγε το πρωινό που του είχα ετοιμάσει (δέκα είδη σπιτικής μαρμελάδας, τρία είδη τυριών Μετσόβου και Τρόμσο Νορβηγίας, ψωμί σπιτικό, τσουρέκι σπιτικό, ομελέτα από την κότα του κήπου, πορτοκαλάδα από τα πορτοκάλια του κήπου) αποφάσισα να του διαβάσω κάποια από τα ποιήματα που είχα γράψει (γιατί όπως γνωρίζετε είμαι άνθρωπος των τεχνών και των γραμμάτων). Εκεί λοιπόν που άρχισα να απαγγέλω το ποίημα "Το φιλί του Αιγαίου" ο Πρόβατος σηκώθηκε επάνω και εκνευρισμένος φώναξε "Τι μαλακίες είναι αυτές, κοίταξε όταν θα γυρίσω από τη δουλειά να έχεις σιδερώσει όλα τα πουκάμισα και να έχεις φτιάξει γιουβαρλάκια γιατί αλλιώς θα δεις τον ουρανό σφοντύλι.¨Και με τα λόγια αυτά έκλεισε τη πόρτα δυνατά φεύγοντας. Έμεινα να κοιτάζω το λεύκωμα με τα ποιήματα μου. Λίγο αργότερα και ενώ σιδέρωνα, είδα στην τηλεόραση την Όπρα (είχαμε δορυφορική γιατί παρ'όλες τις στερήσεις η ψυχαγωγία ήταν πάντα νούμερο 1 πράιόριτι). Βλέπω λοιπόν την Όπρα να μιλάει για το σεβασμό στις σχέσεις των ανθρώπων και ξαφνικά διαπιστώνω ότι η Όπρα γυρνάει προς την κάμερα και κοιτώντας με λέει "he doesn't love you girl! He is abusing you!" Ένιωσα ρίγος και συγκίνηση, η Όπρα μου μιλούσε, αποκλειστικά σε μένα, και ενώ εκείνη μού έλεγε αυτό που ήξερα από καιρό, είχα μείνει να τη κοιτάζω με δάκρυα στα μάτια μπροστά στη σιδερώστρα με τα πουκάμισα ενώ μέσα σιγοβράζανε τα γιουβαρλάκια.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η Όπρα επικοινώνησε μαζί μου. Αλλά όχι η τελευταία. Συχνά πυκνά μου στέλνει μηνύματα μέσω των εκπομπών της. Μερικές φορές είναι απλά μια χειρονομία, ένα κλείσιμο στο μάτι, ένα "yes" σε μια ερώτηση που της απευθύνω μέσα από το γυαλί. Τις προάλλες για παράδειγμα, ήμουνα στο τσακ να πάρω τηλέφωνο τον εστιάτορα, και η Όπρα στο άσχετο και ενώ καλεσμένος της ήταν ένας γερουσιαστής, ξαφνικά είπε "don't do it girl" και έκλεισε το μάτι. Και φυσικά δε πήρα τηλέφωνο. Αυτό είναι ένα μόνο από τα χιλιάδες που θα μπορούσα να σας πω για την Όπρα. I obey as you command, Oprah, Goddess of Love!

12 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Τελικά μικρό μου σε έχει βαρέσει κατακέφαλα. Έλα τελειώνουν οι μέρες του σεξουαλικού αποκλεισμού σου. Θα γίνει μεγάλο σεξυ πάρτι με την άφιξή σου και θα διαλέξεις ότι θέλεις. Είναι το δώρο μας στην ομογένεια.

revqueer said...

Αν ανακοινώσει πως σε κάποια εκπομπή της θα μοιράζει γκόμενους πες μου να πάω. Everybody gets a sexy boyfrieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeend! (Αλήθεια γιατί τσιρίζει πάντα έτσι;)

Ναυτίλος said...

I’m glad to see that you’ve got the message, which God has sent to you girl. He wants you to be happy, but not with the filthy Estiatoras B’. Stay clean, and God will send an angel to you girl.

Let me hear an AMEN (bitches!)

d(^__^)b

oni said...

Kai poly kala sou eipe h Oprah! Na thn akous giati exei zhsei pono k kakouxies kai bghke dynath ap olo to "ordeal" h kalh mas. Go girl Sykia! (alla don't go with estiatora! :P)

P.S. Emena wres wres nomizw pws mou apey8ynei to logo o Lakhs Lazopoulos otan leei: "To akouses to allo kyria mou?" Ti na ypo8esw?

APSOY said...

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και you go girl!
Κι εμένα μου μιλάει η Δρούζα και μερικές φορές με κλειστή την τηλεόραση!!!

Σου συμπαραστέκομαι και σου αφιερώνω το "Σίδερο" της Πρωτοψάλτη και 4 "yes" με το αντίστοιχο γνέψιμο κεφαλιού!!!

Slourp!!! said...

afti ti stigmi pou grafo aftes tis grammes i Oprah exei kalesmenes ginekes pou exoun kanei sex me 25 atoma kai pano mia malista isxirizete pos exei paei me 150 ( den diefkrinizei an itan taftoxrona tmimatika i memonomena ta atoma) kai stin ousia tous leei pos den einai apodekto...Girls just wanna have fun leo go an kai exo mperdeftei ligaki re gamoti mou! esi pantos trava na kaneis sex giati eipame se vlepo siga siga na vgazeis poupoula!!!

me said...

συγνωμη,σε συμβουλευει η anfan gate του Πανελληνιου κ συ περιμενεις την απαντηση απο την Οπρα?????
Μας εχεις,μη σου πω τι.

Σκληρο ρσενικο αυτο ο Προβατος...χμ,χμ

YO!Reeka's said...

αααααα (από το κακό στο χειρότερο)

Dr_MAD said...

Μαλακίες σου λέει η Oprah. Νομίζω ότι πάει να σου φάει τον εστιάτορα.

Ή την έχει πληρωμένη ο πρόβατος

Και στις 2 περιπτώσεις για το σιδέρωμα προτίμησε video clip στο MTV. Το πολύ πολύ κάνα Do It Well να σου απευθύνει η JLO

Καλή εβδομάδαααα ;-)

Nικόλας! said...

ΑΑΑΑ και μένα μου μιλάει συχνά πυκνά η oprah...οταν της κανω μια ερωτηση περιμενω να μου πει ενα yes η ενα no!

emena moy milaei ellhnik;a omvw basika... :P

Είδωλο said...

Aμαν σοβαρευει η κατασταση σου...
Aπο την αλλη θα μου πεις κι εγω δεν παω καλυτερα που εχω κολλησει με τα μελια, αλλα εδω δεν μπορω να δω την Καραβατου στο Κους κους και να την δω σαν Ιερεια σχεσεων, το μονο που θελω να κανω ειναι να την φτυσω στην μαπα...

sikia said...

pavlouko μου είσαι τόσο γλυκός! Ανυπομονώ!

revqueer μου, τσιρίζει για να σε ξυπνάει, γιατί καμιά φορά παίρνει τον ύπνο ο τηλεθεατής... Αν αρχίσει να μοιράζει γκόμενους, θα σου φυλάξω έναν όπωσδηποτε...

ναυτίλε μου, it is a miracle! Praise the Lord!

onouli μου, μη δίνεις σημασία στο Λάκη. Μόνο μια είναι η Γκάντες....

apsoyli μου γλυκέ, thank u!

slourp μου, που τις βρήκε τις λυσσάρες? Αχ αυτές ξεσκίζονται, και εγώ εδώ έχω γίνει ριμπορν βέρτζιν...

me μου, προς Θεού, εσείς είστε η βασική μου πηγή συμβουλών, αλλά η Όπρα μού μιλούσε από παλιά, πριν από το μπλογκ, και δε θέλω να τη φτύσω και εντελώς...

yo!reeka μου, άστα να πάνε...

mad μου, λες η Όπρα να νταραβερίζεται με τον εστιάτορα?

νικόλα, ελληνικά σου μιλάει? Γουαου!

x-oyranouli μου καλά μη συγκρίνουμε τη Καραβάτου με την Όπρα! Περικαλώ πολύ!