Tuesday, December 04, 2007

Show must go on

Η μετακίνηση μου πάνω στους πάγους είναι τέτοια που όταν γυρνάω σπίτι είναι όλοι οι μυς του σώματος μου πιασμένοι (επειδή πρέπει να περπατάς αργά και σταθερά με μικρά βήματα για να μη γλυστρίσεις στα παγωμένα πεζοδρόμια). Τέτοια σωματική κούραση δεν είχα ούτε το καιρό που τα είχα με τον Πρόβατο και με έβαζε να του κεντάω το μονόγραμα στα σώβρακα και να του τα σιδερώνω τρεις φορές πριν τα φορέσει. Αλλά μας λένε οι μετεωρολόγοι ότι θα ζεστάνει λίγο από την Παρασκευή-μακάρι!!!!

Όπως σας είπα πήγα στην εκπομπή του Δόκτωρα Φλάντζα στον Τηλεμπούφο, Καφές με το Φλάντζα. Κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών μηνυμάτων έφαγα ένα κομάτι από την πιατέλα με το κέικ που ήταν μπροστά στους καλεσμένους δίπλα στα λουλούδια. Είδα το Δόκτωρα τρομοκρατημένο να με ρωτάει αν έφαγα από το κέικ, και μόλις του είπα "ναι και ήταν νοστιμότατο", απελπισμένος φώναζε "όχι όχι, μα το κέικ ήταν ψεύτικο, ήταν στοιχείο του ντεκόρ". Στο σημείο αυτό ανησύχησα, κυρίως γιατί εκτός από κέικ είχα φάει και ένα κομάτι από τη τούρτα πάνω στο πιάνο και φοβόμουν να ρωτήσω αν και αυτή η τούρτα ήταν ψεύτικη. Τελικά όμως ο Δόκτωρας όντας δόκτωρας σωστός και έμπειρος, μου έδωσε ένα εμετικό και έτσι μετά την εκπομπή έγινα περδίκι. Δόκτωρα σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να μου πάρετε συνέντευξη, αλλά και να μου σώσετε τη ζωή!

12 comments:

revqueer said...

Έχω φάει εγώ πλαστικό μήλο.... Ουουουουουουουου...

Ναυτίλος said...

Πρέπει να την δω αυτή την συνέντευξη. Όσο για το κέικ-ντεκόρ. Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι νοστιμότατα και κυρίώς, ΔΕΝ παχαίνουν!!! Εγώ τα προτιμάω χρόνια τώρα.

Το μόνο ελάττωμα είναι πως πρέπει να τρώγονται με πολύ μικρές μπουκίτσες. Επειδή το στομάχι δεν μπορεί να τα διασπάσει, όταν πας τουαλέτα, θα βγουν όπως μπήκαν... όπότε καταλαβαίνεις πως άμα έφαγες κάνα μεγάααλο κομμάτι... θα ζοριστείς πολύ.

Σματς-σμουτς. :-)

Είδωλο said...

Kαλα παω αμεσως να δω συνεντευξη δεν το συζητω...
Γλυκια μου ποτε θα σταματησει για σενα αυτος ο κυκλος κακου καρμα? Μα να σου βγαζουν το γλυκο απο το στομα... δεν εχω χειροτερο, εκτος κι αν ειχε μεσα δαμασκηνο το οποιο δεν μου αρεσει.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ Σικιαγο.

ΠΑΥΛΟΣ said...

Δεν βάζεις αγάπη μου, ότι βρεις στο σέξυ αδηφάγο στοματάκι σου!!!

Όσο για την συνέντευξη τι να πω, περιμένω να έρθεις στην πατρίδα να σε συνεντευξιαστώ και εγώ!!!!!!

fevis said...

Θέλω και εγώ να δω την συνέντευξη... Link γρήγορα!!!

Nικόλας! said...

Απολαυστικότατη η συνέντευξη σου συκιά μου...ειδικά οι μεταρρυθμίσεις σου είναι επαναστατικές! Να τις εφαρμόσεις άμεσα! Και να σου ξαναθυμίσω ότι πρέπει να κανονίσουμε τα ντιτειλς για το ταξίδι μου στο σικάγο...και να μου βγάλεις και τα εισιτήρια και να δούμε τα λοιπά μου έξοδα! :P

Makia Nikolas!

Queerdom said...

Άντε να παγώσει κι εδώ ο τόπος μπας και κάνουμε καμιά γυμναστική γιατί αλλιώς προκοπή δε βλέπω. Α και σεξ, ναι ναι, σεξ, το καλύτερο πιάσιμο.
Just dropping by to say hi really, αγαπητή Συκιά. Έλειψα καιρό και σε πεθύμησα.

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητή Υπουργού Πηδείας:

Μας ενημερώνουν απο κονδρόλ πως υπάρχουν πολλές ερωτήσεις απο τους τηλεαθατάς του ΤΗΛΕΜΠΟΥΦΟΥ που επιθυμούν να τις απαντήσετε με την τσαχπινοσύνη που σας διατρέχη.

Πολλοι απο το κονδρόλ με ρωτούν κε δια την υγείαν σας μετά το ατύχημαν,
Dr.Φλάντζας

xipasmenos said...

Είσαι η υπουργος μας,
χως μας χως μας χως μας....

Anonymous said...

mpes amesos oti pio kauto iparxei stin rnb elliniki skini se apοkleistikotita sto neo mousiko portal, min to xaseis [url]http://fuck-music.blogspot.com/[/url]

sikia said...

revqueer μου, ωχ...:-(

ναυτίλε μου, σε ευχαριστώ για τις, ομολογώ, πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

x-oyranouli μου, άστα να πάνε....

παυλούκο μου ανυπομονώ για την καυτή μας συνεύρεση...

fevis μου, είναι το λινκ που έδωσα για τον Τηλεμπούφο!

νικόλα μου και βέβαια πρέπει να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ζιγκολό....εεεε... του επισκέπτη ήθελα να πω.

queerdom μου γλυκιά, χρόνια και ζαμάνια, πολλά φιλάκια!

Δόκτωρα λατρεμένε, με μεγάλη μου χαρά να απαντήσω στις ερωτήσεις των τηλεθεατών. Μετά και την έγκαιρη παρέμβαση σας μετά το ατύχημα με το κέικ και την τούρτα, είμαι μια χαρά!

xipaki μου γλυκό, lol!

tho μου, καλά καλέ θα μπω, πρέπει αμέσως κιόλας?

BLUEPRINTS said...

τώρα την διάβασα κι εκστασιάστηκα, μα τόοοσο βάθος, καλά εσύ το έλεγες στον τίτλο σου αλλά δεν το πίστευα, είμαι περήφανος για σένα