Monday, December 17, 2007

Snow

Ξέρει κανείς κάποιο καφέ ή ζαχαροπλαστείο όπου άτομα άνω των 55 μπορούν να βρουν συντροφιά? Η Mrs Petrochilos, όπως ίσως θυμάστε, ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα την άνοιξη, και παραπονιέται ότι τα περισότερα καφέ είναι για νέους ενώ εκείνη θέλει ένα μέρος ήσυχο για ώριμους κυρίους και κυρίες. Και θυμόμουνα παλιά ένα ζαχαροπλαστείο στη Πλάκα που είχε και καταπληκτικό ρυζόγαλο και μιλφέιγ, αλλά έχει κλείσει και δεν ήξερα που να τη στείλω. Δεν ήθελα να της πω να πάει και στο Ζόναρς μετά την καταδικαστική κριτική του billzoukouli.

Αλλά τι πάει να ψάξει άντρα και αυτή η δόλια στην Ελλάδα? Άσε που άμα βρει κανένα, θα έχει το άγχος μη της τον φάει η Τανίλα. Εγώ από τότε που αποδέχτηκα την αποχή από το σεξ, ησύχασα. Και ναι μεν μπορεί τώρα να φτιάχνω κάθε βράδυ τέσσερα είδη κέικ και να λιώνω τα πατώματα από τη φασίνα, αλλά δεν έχω την ανησυχία μήπως μου φάει τον άντρα η Τανίλα.... Βέβαια δεν μου το είπε ξεκάθαρα η Mrs Petrochilos ότι ψάχνει για άντρα, αλλά αφού θέλει καφέ για ώριμους πελάτες, και επίσης θα κάνει πλαστικές και Botox πριν έρθει στην Ελλάδα... (γιατί? για να τη δουν στο τελωνείο πιο ανανεωμένη, I don't think so).

Όπως καταλάβατε, περάσαμε μαζί όλη την Κυριακή. Και όχι, δεν πήγα εκκλησία. Αλλά ήρθε μετά την εκκλησία και πήγαμε σε ένα εστιατόριο. Φυσικά με τη χιονοθύελα που είχε, εγώ κόντεψα να λυποθυμήσω από το φόβο μου. Το αυτοκίνητο γλυστρούσε στα χιόνια και η Mrs Petrochilos ενώ μου εξιστορούσε για τη δύναμη της Φιλοκαλίας γυρνούσε να με κοιτάει στα μάτια (κοίτα καλέ μπροστά σου που κάνουμε πατινάζ με το αυτοκίνητο). Όταν φτάσαμε στο εστιατόριο, πάρκαρε στο πάρκινγκ όπου δεν είχαν καθαρίσει παντού και για να μπούμε μέσα ήταν "κράτα με να σε κρατώ, να τσουλίσω με το ποπό" Μπήκαμε μέσα και ενώ θα προτιμούσα να έμενα εκεί (είχε και τζάκι) μέχρι τον Απρίλη, έπρεπε σε κάποια στιγμή να πάρουμε το δρόμο του γυρισμού, και δώστου πάλι πατινάζ και χιόνια και κρύο....

17 comments:

BLUEPRINTS said...

ψιλοζηλεύω το χιόνι, όχι και την παρέα με την Πετρόχειλος όμως... (μα τι έχεις με την Τανίλα καλό μου;)

3 parties a day said...

Μη μου μιλάς για χιόνι, μη μου μιλάς για χιόνι. Μισή ώρα έκανα να ξεθάψω τ αυτοκίνητο πριν μερικές μέρες, άλλη μισή ώρα περίμενα μέχρι να ξεπαγώσει το παρμπρίζ, μου μπήκε χιόνι στο μανίκι και ξεπάγιασα, έφαγα και μια γλίστρα στην κατηφόρα, και δεν είχα και την Πετρόχειλος να με κρατάει αγκαζέ...

Όσο για το ερώτημα: Να της πεις να πάει στο "Διόνυσο".

Tanila said...

Μπα... μην ανησυχείς δε τους πλησιάζω αμα έχουν κλείσει τα 36.

fevis said...

Εγώ πάντως ακόμα ζηλεύω για το χιόνι...

oni said...

Kai gw paraponiomoun pou ekane pagwnia otan xionise edw tis proalles. Kata t alla k mena m aresei. Alla na mai mesa sto spiti kai na xw to tzaki anammeno. Na xw k gkomeno h' skylo. Outopiko mou akougetai olo ayto!

P.S. To Zonar's pantws htan TIGKA sto pappoudario kai sto Kolwnaki ayto pou einai apenanti ap to Da Capo einai epishs gia wrimes hlikies :P

TzinaVarotsi said...

Mάλιστα...μάλιστα...παρ'ολα αυτά το φαγητό ήταν καλό;
(τουλάχιστον να πήγε χαλάλι το πατινάζ..) :))

Είδωλο said...

Ξανανοιξε το Zonar's στην πανεπιστημιου εκει να την στειλεις...
Εσενα ποτε θα σε χαιδεψουμε γατουλα του σεξ?

Dr_MAD said...

Σιγά μη δεν έπεσες στο χιόνι...
Μην αποκρύπτεις στοιχεία!

ΗarryTsopanos said...

Ναι στο Ζοναρς Συκια μου στο Ζοναρς

Equilibrium said...

έχω προσπαθήσει να κάνω πατινάζ και είναι πανδύσκολο!και να φανταστείς κάτι σκαμπάζω από σκι. Την πετροχείλος να τη στείλεις στο Tottis στην παραλιακή Θεσσ/κης.

me said...

να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως λατρευει στο χιονι!Δε θα καθεστε αιωνιως μεσα κ θα το κοιτατε απ το παραθυρι, you know!
Στη Πλατεια Βικτωριας (εκει που ναι η σταση του ηλεκτρικου,κατι θα θυμαται απο προπολεμικα δε μπορει)
διπλα στο παλμιερ(νομιζω) εχει ενα κουτσικο που ολο μαζευει κυριουλιδες ηλικιωμενους μονους τους.Ειναι πολυ συμπαθητικα,παντως.
κ του Ζωναρς καλο ειναι αλλα φασαρια,σιγα μη κανει κονε, κ ακριβο δια εσας τους Αμερικανους τωρα που πεσε το ντολαρ.

εσυ γατουλα του σεξ δε θα κατελθεις απ τη χιονοπολη προς τα πιο ζεστα κλιματα για x-mas???

κ αμα την κατεχεις τοσο πια τη μαγειρικη γραψε κ καμια συνταγη Αμερικανικη δια εμας τους Ευρωπαιους.Ολο για τη Mis petrohilos διαβαζουμε!Στο τελος θα ρθει κ θα την περιμενουμε στο ερπορτ για αυτογραφα!

Alexandros said...

Στη "Βιβλιοθήκη" δίπλα από το Βρετανικό Συμβούλιο να τη στείλεις! Hands down! :-)

sikia said...

blueprintsouli μου μη το ζηλεύεις το χιόνι καθόλου, είναι μεγάλος μπελάς! Η Τανίλα προσπάθησε να καταστρέψει τα σχέδια μας για το μοναστήρι!

3 parties a day μου, πέστα με τα χιόνια, γιατί όλοι λένε αχ τι ρομαντικά, και δεν εντοπίζουν το μπελά που φέρνουν τα χιόνια!

Τανίλα μου, τους θες και μικρούς ε? Τσ τσ τσ....

fevis μου, όχι, μη.... είναι μεγάλος μπελάς!

onouli μου θα της δώσω τα recommendations!

νιόβη μου, καλό ήτανε δε μπορώ να πω, εγώ παρήγγειλα κοτόπουλο με λαζάνια.

x-oyranoyli μου, μα στο Ζόναρς αναφερόμουνα στο ποστ ότι έλαβε κακή κριτική από το Μπιλζουκούλι, αχ δε με διαβάζεις προσεκτικά, θα σου δώσω χαστουκάκια στο ποπό! Έρχομαι τη Δευτέρα, ετοιμάσου!

mad μου, έπεσα όχι μόνο μια, αλλά τέσσερις φορές!!!

χάρη μου, εκεί λοιπόν θα της πω και το κρίμα στο λαιμό σας!

equilibrium μου, εγώ να φανταστείς κάνω όχι εθελούσιο αλλά εξ'ανάγκης πατινάζ, γλυστρώντας στους απαίσιους πάγους...

sikia said...

me μου έχεις τα χίλια δίκια, και για τα χιόνια, και για τα ρικομεντέισιονς που θα της τα δώσω αλλά και για τις συνταγές, θα φροντίσω να καταθέσω κάποιες για αμερικανικές σπεσιαλιτέ. Έρχομαι στη λατρεμένη πατρίδα την επόμενη εβδομάδα!

αλεξανδρούκο, θα της το πω οπωσδήποτε! :-)

revqueer said...

Σταμάτα τη γκρίνια! Θέλουμε κι εδώ χιόνι!

Ιφιμέδεια said...

παιδί μου τι καφενεία και κουραφέξαλα ντεμοντέ;;;

Η τελευταία τάση στην αποκατάσταση υπερηλίκων και μη (τονίζω το ΜΗ!) είναι η κυρία Μαριάννα στο κανάλι των οικολόγων ΤΗΛΕΦΩΣ.

και γιά του λόγου το αληθές
http://www.youtube.com/watch?v=trwfHn910LA

Άντε και καλές γιορτές!!!!

StarDust said...

Aigli sto Zapeio: o,ti prepei