Wednesday, December 12, 2007

Thoughts

Στη δουλειά γίνεται πανικός και η στρίγγλα έχει πάλι τα νεύρα της. Σήμερα το πρωί μας ανακοίνωσε ότι το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ φέτος θα είναι μισή ώρα και όχι 2 ώρες όπως παλαιότερα, λόγω φόρτου εργασίας. Λες και είχα όρεξη να στριμωχτώ σε ένα δωματιάκι με όλους τους συναδέλφους και να τρώμε κουλουράκια και να λέμε βεβιασμένα αστεία και όλοι να κοιτάνε τα ρολόγια τους νευρικά. Άσε που φέρνει ο καθένας το κάτιτις του (κουλουράκια, κέικ κλπ) και έχουμε κάτι άτομα στο γραφείο για τα οποία έχω τις αμφιβολίες μου πόσο καθαρές είναι οι κουζίνες τους. Αν κιόλας επιμένει κάποιος να δοκιμάσει η στρίγγλα ειδικά τα κουλουράκια, είναι δεδομένο ότι τα κουλουράκια έχουν ποντικοφάρμακο.
Και θα μου πείτε τώρα τι κάθομαι και σας λέω για κουλουράκια και συνταγές? Μα τι να σας πω λατρεμένοι αναγνώστες? Για την αποχή από το σεξ? Ή για την Mrs Petrochilos η οποία με παίρνει τηλέφωνο σχεδόν καθημερινά τη μία να πάμε για καφέ, την άλλη για ψώνια.... Δέχτηκα πάλι να βγούμε την Παρασκευή και να πάμε σε μια χορωδία (όχι Τρικάλων) που τραγουδάνε κάτι Χριστουγεννιάτικα, τι να κάνω και εγώ, δε μπορώ να της λέω συνέχεια όχι.. Άσε που στο διαφημιστικό είδα στη χορωδία κάτι καυτά τεκνά, οπότε ίσως πάω μετά μπακστέιτζ και ξεβρακώσω κανένα (τι λέω Θέε μου πάλι με το στερητικό το σύνδρομο)...
Ευτυχώς ξαναγύρισε ο billzoukoulis και έχω και μία ενημέρωση για τα ελληνικά δρώμενα. Και μια και είπα για τα ελληνικά δρώμενα, θέλω να εκφράσω την αγανάκτηση μου. Όντως υπάρχει μεγάλη ακρίβεια στην Ελλάδα και είναι δύσκολο να τα βγάλει πέρα κανείς με ένα χαμηλό μισθό κλπ, αλλά μου τσακίζει τα νεύρα όταν τα κανάλια σε κάθε γιορτή αρχίζουν 2-3 βδομάδες πριν τα ρεπορτάζ για τη τιμή της γαλοπούλας και του αρνιού και τις συνεντεύξεις με ηλικιωμένους που λένε "είναι απλησίαστα, φέτος δε θα φάμε κρέας, θα είναι άδειο το γιορτινό τραπέζι, θα κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι, θα βράσουμε πέτρες κλπ" Ακόμα και το χιούμορ της ελληνικής επιθεώρησης είναι πάντα αυτό του δεν έχουμε να φάμε, άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια. And I repeat, δε λέω ότι δεν υπάρχει εξαθλίωση και φτώχεια, αλλά αυτό το παράπονο του "δεν έχουμε να φάμε" έχει ποτίσει το DNA του Έλληνα και βλέπεις νέα παιδιά να βγαίνουν έξω κάθε βράδυ και να γλεντάνε, και όταν τους λες πως περνάς, σου λένε "άστα φίλε, δύσκολα" (και να σημειώσω περικαλώ ότι για το μέσο Αμερικάνο οι καθημερινές έξοδοι σε καφέ και κλαμπ είναι όνειρο θερινής νυκτός).
Τέλος πάντων, ας αφήσουμε την κοινωνική ανάλυση... Χθες πέρασα από το παγωτατζίδικο που δούλεύε ο Νώντας και έριξα ένα γρήγορο βλέμα αλλά δεν ήταν μέσα, ίσως να ισχύουν οι φήμες ότι τον έδιωξαν...

9 comments:

Mozart said...
This comment has been removed by the author.
Mozart said...

Kali mou den xreiazesai to Nwnta! (ektws kai an einai toso megali kai anypofori i anagki gia sex!) Na vreis ena allo paidaki pou tha se sevete kai propantws na min pida tis "files" sou! Oso gia to "den exoume na fame" exeis apolyto dikaio, aman pia afti i klapsa twn Ellinwn! Sto Londino, opws kai stin makrini Ameriki, oi exodoi gia poto kai gia fagito 8a 'nai peripou mia fora ton mina meta to paycheck! Oso gia tin strigkla kali mou sykia prepei na di3eis katanoisi, 8a 'xei polla xronia na kanei sex, na tis vreis ena antra gia na stamatisei na asxoleite mazi sas! An itane sto Londino 8a tin legane "unfucked bitch"! Tin Mrs Petrochilos na tin kaneis parea, den mporeis na fantasteis poso lonely einai atoma megaliteris ilikias sto e3wteriko. Pou 3ereis, isws mia mera tin klironomiseis kiolas!

Filares apo to pagwmeno Londino.

Mo

Ναυτίλος said...

Συκαλάκι μου γλυκο!

Επιμένω πως η μακροχρόνια αποχή από το σεξ θα δημιουργήσει έντονο μετατραυματικό στρες με σύνδρομο fuckmeuptheass. Πρέπει να κάνεις κάτι επ’ αυτού τάχιστα!

Προτείνω να πας στην κεντρική πλατεία και ν’ αρχίσεις να φωνάζεις συνθήματα υπέρ του Οσαμα· ναι φωνάζεις πως καλά κάνανε και ρίξανε τους πύργους κλπ…
Αν δεν πλακώσουν επάνω σου, σε λιγότερο από δέκα δευτερόπλετα, δέκα μαντραχαλάδες που θα σου φωνάζουν: «I’ll fuck ya ass ya mother fucker!», εμένα να μη με λένε Λόλα η καριόλα!

Όσο για τον Νώντα... Τί το ψάχνεις γλυκιά μου... Με κάνα φίδι κολοβό θα ’ναι και θα βράζει τα μάτια του ο άχρηστος! Εμ πια!

(^__~)q

Slourp!!! said...

Ti omorfa pou tha peraseis kai pali xexe...ego pistevo pos pleon eisai toso ipopsiasmenos sti zoi sou kai ta vlepeis ola toso arnitika...paei kai o enthousiasmos kai kathe partheno sinesthima.Prepei na kaneis sex oposdipote kalo mou se ligo den tha mpenei oute kalamaki.

Είδωλο said...

Nαι αλλα εκει στο Σικιαγο εχετε και σειρες, και cable, και fast internet, και απλετο σεξ, και εσενα που εισαι γατουλα
εδω ενα προβατο εχουμε, αυτον που μας αφησες εσυ και θεος φυλαξει αν παμε μαζι του μετα απο αυτα που του χεις σουρει οποτε αναγκαστικα... καφες και κλαμπ κοπελια

revqueer said...

Αχ, άνεργος έμεινε ο Νώντας στη ξενιτιά... Καλά να πάθει! Όποιος σε στεναχωρεί θέλω να υποφέρει!!!!

ΠΑΥΛΟΣ said...

Νώντα ακούω πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oni said...

Exeis dikio gi ayth th mizeria tou Ellhna! Den allazei me tipota!

P.S. Telika gia kalo sou bghke h emmhnopaysh ths strintzws! 8a glitwseis mia wra nwritera.

sikia said...

mozartouli μου, έχεις τόσο δίκιο!

ναυτιλουνίνι μου, λες να πάθω μετατραυματικό σεξ από την αποχή? Αν βγω και τα φωνάξω αυτά που μου λες, θα με πυροβολήσουν, δε θα με βιάσουν!

slourp μου συμφωνώ, σεξ οπωσδήποτε!

x-oyranouli έτσι όπως το θέτεις, ναι, καφέ και κλαμπ και ξερό ψωμί!

revqueer μου, εγώ τον λυπάμαι τον καημενούλη, γιατί δε ξέρει και καλά Αγγλικά και δε ξέρω που μπορεί να δουλέψει...

pavlouko μου, απλό ενδιαφέρον σα συνάνθρωπος...

onouli μου, ναι αλλά τα νεύρα της τσίτα κάθε μέρα!