Sunday, February 24, 2008

Run Sikia Run

Προτού σας πω τα καθέκαστα για το ραντεβού μου, πρέπει να εκπληρώσω τις υποχρεώσεις μου καθότι λατρεμένοι μπλογκερς μού πέταξαν το μπαλάκι για συμμετοχή σε δύο μπλογκοπαίχνιδα.
Ο amvrosioulis και ο x- oyranoulis μου πέταξαν το μπαλάκι να συμμετάσχω στο παιχνίδι, όπου πιάνουμε το βιβλίο που βρίσκεται πιο κοντά μας αυτή τη στιγμή, το ανοίγουμε στη σελίδα 123 (αν είναι μικρό, παίρνουμε το επόμενο κοντύτερα σε μας, που έχει τουλάχιστον 123 σελίδες), βρίσκουμε την πέμπτη πρόταση
 και αντιγράφουμε τις επόμενες τρείς. Φυσικά εγώ εδώ στο τραπέζι δεν είχα κανένα πικάντικο βιβλίο του στυλ “εγώ και οι πεζοναύτες” που θα ταίριαζε και με το χαρακτήρα αυτού εδώ του μπλογκ, αντ’αυτού είχα το The Wind-up Bird Chronicle του Haruki Murakami (το οποίο είναι ατελείωτου και πρέπει να το τελιώσω μέχρι το τέλος της εβδομάδας για το book club κλαμπ). Ορίστε λοιπόν, τι καταλάβατε:

The elder brother of Kumiko’s father had spent four or five terms in the Lower House, representing that electoral district in Niigata. While not exactly a heavyweight, he had compiled a fairly impressive record, rising at one point to a minor cabinet post. Now however, advanced age and heart disease would make it impossible for him to enter the next election, which meant that someone would have to succeed to his constituency.

Ο γλυκουλίνις μου ο δόκτωρας Flantzoulinis μου έκανε πρόσκληση να απαγγείλω ένα αγαπημένο παλιό ποίημα, και έτσι παραθέτω τους στίχους του μεγάλου Γερμανού ποιητή του 19ου αιώνα, Fritz Schwulsang:

Είμαι o γκέι του γλεντιού
και δεν υπολογίζω
έτσι το βρίσκω το τεκνό
έτσι το ξεζουμίζω

Δεν με νοιάζει, δεν ρωτάω
το τεκνό τι θα μου φέρει
στό'να χέρι το τσιγάρο
στ' άλλο χέρι το μπεγλέρι.

Είμαι ο γκέι του γλεντιού
τα θέλω όλα δικά μου
και μοναχά ο λόχος μου
γεμίζει την καρδιά μου.


Και τώρα στις εξελίξεις (or should I say, the lack thereof).
Η αποχή από το σεξ καλά κρατεί….Βγήκα με το παιδί από τη δουλειά και πήγαμε για καφέ. Πήγαμε σε ένα καφενείο συμπαθητικό και εκείνος παρήγγειλε πράσινο τσάι χωρίς καφεϊνη γιατί δε πίνει καφέ και τον πειράζει η καφεϊνη (red flag number 1).
Η συζήτηση κυλούσε ομαλά. Δεν ήθελα να τον τρομάξω και έτσι δε ρώτησα αν είναι σινγκλ, γιατί τα χάλασε με τη κοπέλα του, αν είναι γκέι, αν είναι στρέιτ, αν είναι μπάι, αν του την έχει πέσει η Τανίλα κλπ. Σε κάποια στιγμή μού ανέφερε ότι κάθε πρωί πάει για τρέξιμο και μια και μένουμε κοντά, με ρώτησε αν θέλω να πηγαίνω μαζί του (red flag number 2). Εγώ φυσικά αυτό το εξέλαβα ως απόδειξη ότι με θέλει κολασμένα οπότε μέσα στον ενθουσιασμό και για να μη χαλάσω την κατάσταση, απάντησα πως ναι, θα το ήθελα πάρα πολύ και πως μου αρέσει πολύ το τρέξιμο.
Η συζήτηση μετά πέρασε στα εκλογικά, στη Χίλαρυ, στον Ομπάμα κλπ. Προσπάθησα να κάνω κάποιες αναγνωριστικές ερωτήσεις του στυλ, ακούς Μαντόνα, ακούς Κάιλι, τι εσώρουχα φοράς, αλλά έπεσαν όλες στο κενό. Από ότι φαίνεται, το παιδί αυτό κάνει γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα, και υγιεινή διατροφή (red flag number 3). Σε κάποια στιγμή κοίταξε το ρολόι του και μου είπε ότι πέρασε η ώρα και έπρεπε να γυρίσει σπίτι του να ετοιμαστεί γιατί το βράδυ θα έβγαινε με κάτι φίλους του (οπότε και με ξενέρωσε, και όχι τίποτις άλλο αλλά μου βγήκε η μέση να κάνω φασίνα στο σπίτι και να βάζω κεράκια και λουλούδια σε περίπτωση που ήθελε να έρθει σπίτι για καφέ, αλλά είπαμε, καφέ δε πίνει). Φεύγοντας μού είπε “λοιπόν ξεκινάμε τρέξιμο κάθε πρωί, θα έρθω έξω από το σπίτι σου τη Δευτέρα το πρωί στις 5μισι και πάμε τζόγκινγκ στο γειτονικό πάρκο…”
Πως είπατε? Τι ώρα? Που? Δεν είμαστε καλά! Δεν αντέδρασα (είχε παγώσει το πρόσωπο μου). Όχι πείτε μου εσείς τώρα δηλαδή, αξίζει για μια αχνή (αλλά πολύ αχνή) ελπίδα να διακοπεί η αποχή από το σεξ, να ξυπνήσω στην μαύρη νύχτα και μέσα στο ψωφόκρυο, να τρέχω σα το κατσίκι??? Και για πόσο καιρό, μια μέρα, δύο, πέντε μήνες? Δηλαδή πόσες θυσίες πρέπει να κάνω πια? Έλεος!!! Σας αφήνω γιατί πρέπει να πέσω για ύπνο, είναι ήδη επτά το απόγευμα της Κυριακής και δεν μου μένει και πολύς χρόνος να κοιμηθώ ως τις 5μισι το πρωί….

28 comments:

Tanila said...

Dear sikia,μην ανησυχείς. Και να του την έχω πέσει, ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ (με πάθος) τους τύπους που δεν πίνουν, δεν καπνίζουν, δεν ξέρουν να φάνε (της υγιεινής), τρέχουν σα μαλάκες γυρω-γύρω τα πάρκα ή την πόλη.
Τυχερέεεε
ΘΑ ΠΗΞΕΙΣ!
Την ψυχή θα σου βγάλει!
Ετοιμάσου για φανταρίστικο καψόνι!
Σε φαντάζομαι με τη γλώσσα έξω ήδη. (και όχι για να γλύψεις τίποτα)

fevis said...

5.30 η ώρα το πρωί? Είσαι καλά παιδί μου ή αν βάλω τις φωνές???? Πόσο καλά να γαμάει δηλαδή κάποιος για να αξίζει τον κόπο να σηκώνεσαι αχάραγα και να τρέχεις σαν την τρελή? Ορίστε, συγχίστηκα τώρα....

3 parties a day said...

Μία βδομάδα θα του έδινα.
Κι αυτό είναι οριστικό.

mahler76 said...

Τι λές τώρα??????στις 5:30??????η τελευταία ευκαιρία μου για σεξάκι πρίν το πυρηνικό ολοκαύτωμα να ήταν πάλι θα προτιμούσα να κοιμηθώ!!!!

Dr_MAD said...

Πώς πήγε τελικά? Λαχανιάσατε?

Σε μια βδομάδα αν δε δεις τπτ επικαλέσου τραυματισμό ή χονδροπάθεια γονάτου. Επίσης μάθε αν κάνει μασάζ. Μπορεί να το χρειαστείς...

5.30 ξυπνάω κι εγώ, τι σύμπτωση! Πού είπαμε είσαι?

PS: Σήμερα θα είναι η μέρα σου στο Blogville :-)

Ναυτίλος said...

Sykia:

Δεν πάς καλά αγάπη μου!

Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα τού ’λεγα: «Παλικάρι; Θέ’ να γαμήσεις κωλαράκι; Κάνε το τρεξιματάκι σου, σταμάτα στον φούρνο και φέρε ένα ψωμί, έλα σπίτι μου, το κλειδί είναι κάτω απ’ την πόρτα, κάνε ντους, κάνε καφέ, και φερ’ τά όλα πάνω στο κρεβάτι με δυό φέτες φρέσκου ψωμιού βουτυρωμένες, κι εγώ θα σε ξεπληρώσω μ’ ένα τσιμπούκι σπέσιαλ. Δε θε’; Ρε άι’ στο διάολο που κάθομαι τόσην ώρα κι ακούω τις μαλακίες σου για την γιόγκα!

Ε μα αγάπη μου!!!

!!!!!!!!%#$%@#*&(*(!!!
>_<

Cookie Basher said...

^Χαχαα μπορεί να είναι όμως και bottom

Είναι καλή ευκαιρία για λίγο workout, αλλά όχι και τέτοια ώρα, είπαμε!

(Μήπως τον πλήρωσε ο Πρόβατος για να σου κάνει τα καψόνια; Είμαι σχεδόν σίγουρος!)

g for george said...

Ε, δεν είμαστε καλά.

Δεν είμαστε καλά!

Ξου και άμεσα.

dung happens said...

Εγω λεω να τρεξεις Φλωρεστ.
Εστω και για λιγες μερες, και οπως ειπε ο mad, να μαθεις αν κανει μασσαζ.
Μετα τις πρωτες δυο ή τρεις μερες, αρχιζεις να παραπονιεσαι οτι ξεκωλωθηκες απο το τρεξιμο και οτι πονας. Τον λες να σε κανει μασσαζ.
Τον κανεις και συ, σε αλλα μερη.
Ετοιμο το πει-νιρλι σας!

Είδωλο said...

Αγαπη μου ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ, το υπνο σου και το beaute δεν θα τον χαλας για κανεναν πουστη, κι εγω που τα κανα ολα, μεχρι και στην ξενιτια θα πηγαινα τι καταλαβα?
Αρχιδια!

Οποτε κατσε καλα στ'αυγα σου και κοιτα να δεις τι εχει να πει η Oprah στην τελικη γραψε ενα γραμμα να σε καλεσει στην εκπομπη να σου κανει ενα αφιερωμα τυπου Χρυσο Κουφετο

Ιφιμέδεια said...

ΣΚΑΤΑ! Α, να χαθεί μας άφησε υποσχέσεις με το ραβασάκι ο τρελομαλάκας. Καμένος θα είναι από τη γυμναστική -γι'αυτό τον παράτησε η άλλη.

Ασταδγιάλα που λέει και ο Πρόβατος.

Συκιά μου,
στο λέω και να το ξέρεις: ο Πρόβατος είναι τελικά η μοίρα σου. Άσε την Αμερική, πέστρεψε εδώ και ξαναφτιάξτα με τον 41τσούτσουνο. Αυτός ο άνθρωπος είναι μια κάποια λύσις!

mahler76 said...

Αγαπητή Ιφιμέδεια, 41cm καυλί δεν είναι μια κάποια λύση, είναι Η ΛΎΣΗ!!! και θα συμφωνούσε και ο ποιητής μαζί μου.

ethanandthecity said...

ε όχι και 5μιση μέσα στη μαύρη νύχτα. θα υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά το πάντα αλαβάστρινο, ελαστικό, κουκλίστικο πρόσωπο συκαλακουλίνι μου. εγώ προτείνω να πας για τρέξιμο μία φορά, να του κάνεις ένα ωραιότατο κεφαλοκλείδωμα και να τον αφήσεις να σε βιάσει

Δρομολόγια Θάσου said...

Ἔχω κάνει καί ἐγώ πολλές θυσίες ἀγαπητή μου συκιά.. Ἐγώ πού δέν εἶχα ἀφήσει κλάμπ γιά κλάμπ καί λοιπά τρέντυ μαγαζιά νά ἔχω καταντήσει νά κλείνω εἰσιτήρια γιά Πλιάτσικα (πρώην Πύξ-Λάξ) , Μικρούτσικο (πρώην Ὑπουργό) Σταυρό τοῦ Νότου, Θηβαῖο (ἐμπνευσμένος ἀπό Ταραντέλες τῆς κάτω Ἰταλίας) κτλ κτλ.. μέχρι καί οὐίσκι ἔχω πιεῖ γιά πάρτη του. Καί τί κατάλαβα ; νά μοῦ τό παίζει Qκύρια (προφέρεται κιουρία) μέ Q κεφαλαῖο;;;
Ὄχι ἀγάπη μου κᾶνε ὑπομονή καί θά βρεῖς κάτι πού νά σού ταιριάζει.

revqueer said...

5:30? Καλά... ας ξεκινήσει αυτός...

Υπερμίκης said...

Ποιο το πρόβλημα;
Θα τρέξετε,θα ζεσταθείτε, έ όλο και κάτι θα προκύψει..
Μια μικρή θυσιούλα και η αποχή σου θα ανήκει πια στο παρελθόν!

Patrick said...

Δεν θα πάθεις τίποτα με λίγο τρέξιμο,καλό θα σου κάνει...Τι πάθατε όλοι?
Καλά,κανένας gym-freak δεν σε διαβάζει?

alienlover said...

eheis faei moutza, den to suzitw..

kakaskimos said...

Δες την καλή πλευρά.
Θα τρέχεις καθημερινά στις 5:30, οπότε όλη την ημέρα θα είσαι νυσταγμένος και κουρασμένος.
Αν δεν σου κάτσει, μόνο το σεξ δεν θα σκέφτεσαι.
Αν σου κάτσει, και είναι καλός στο σεξ, θα τον ξεθεώσεις, οπότε θα ζητήσει εκείνος να σταματήσετε το τρέξιμο. Αν δεν είναι καλός στο σεξ, θα έχεις δικαιολογία (κουρασμένος απο το τρέξιμο) για να μην κάνετε σεξ. Και θα συνεχίσεις το τρέξιμο μέχρι να βρεις εναλλακτική.
Ολα υπέρ σου είναι. Τι διαμαρτύρεσαι?

George Tsitiridis said...

καλέ στείλε τον κλώνο και εσυ κάτσε κοιμήσου...
αν δεν έχεις κλωνοποιημένη πρόχειρα μια Συκιά..
τι να πω???
Ελα καλέ στην Ελλάδα να σε πάω σε κάτι χωριά ..... να δουν χαρά τα σκέλια σου ... απο κάτι τσομπάνιδες

comingThrough said...

5:30?!?!?! ti akouo o atheos!!!

teleytaia fora pou etreksa ithela na prolabo ena zaxaroplasteio prin kleisei:P (kanei iperoxes lemonopites)

ekkremes said...

Καλε αυτος δεν ειναι ανθρωπος, ζομπι ειναι....

Μακρια, βρες παιδι μου κατι αλλο... Τοσοι αντρες υπαρχουν.

Ασε που δεν ειναι και σιγουρο οτι θα τον κρεβατωσεις...

me said...

αυτο που εχω παρατηρησει,ειναι οτι αυτοι που βγαινεις μαζι τους στην Αμερικη,δε θελουν να γινετε φιλοι οι εραστες.θελουν παντα κατι συγκεκριμενο.κ μολις γινει το αρεϊντζμεντ-η δε γινει-την κανουν.Ο τυπακος ηθελε καποιον να τρεχουν παρεα.Ε,μη στεναχωριεσαι,μεχρι το καλοκαιρι που θα ρθεις πισω για διακοπες θα χεις γινει κορμαρα.θα παρεις κ ενα ωραιο χρωματακι ε κ μετα δε μπορει ολο κ κατι καλο θα κατσει.

BLUEPRINTS said...

δεν το συζητώ, μην ενδώσεις (αν δεν είναι να δώσεις that is), τι μόνο τρέξιμο; καλύτερη η αποχή
υ.γ.: στο δικαστήριο τι θα φοράς;

ΗarryTsopanos said...

Κατι τετοια εκανε και η σχωρεμενη η Ρενα Βλαχοπουλου σε μια ταινια που οτι σπο εκανε ο γκομενος προσπαθουσε και αυτη το ιδιο,αν εκανε ελευθερη πτωση με αλεξιπτωτο θα ετρεχες κι εσυ?Που εχεις καταπεσει πια?

sikia said...

tanila, με τη κακία στο στόμα είσαι γλυκιά μου (γλυκιά μου τρόπος του λέγειν πάντα)....

πέστα fevis μου, πέστα!

3 parties a day, mahler76, mad μου αν δε προχωρήσει το πράγμα, θα διακοπεί η γυμναστική μέσα στην εβδομάδα!

αχ ναυτίλε μου, όπως πάντα, τα λες πολύ σωστά!!

cookie basherouli μου, george μου, dung happens μου και x-oyranouli μου, ως πείραμα το βλέπω, μη νομίζετε ότι θα τρέχω σα κατσίκι για πολύ ακόμα.

ιφιμέδεια μου, γιατί μου αναφέρεις τον ποταπό και μου φέρνεις δάκρυα στα μάτια?

ethanouli μου σωστή η ιδέα σου!

λες dia μου, να μη του δώσω μια ευκαιρία?

sikia said...

revqueerouli μου, αυτό λέω και εγώ!

υπερμίκη μου, patrick μου, σας κόβω της γυμναστικής ή κάνω λάθος?

αχ alienlover μου, αχ....

αχ κακάσχημε μου, πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω!

pisoglendis μου, comingthrough μου, ekkremes μου και me μου, δε το βλέπω σεξ να γίνεται με τον τύπο, αλλά πρέπει να το παλέψω. Συν Αθηνά και κώλο κίνει, που λένε και οι πρόγονοι μας...

blueprintsouli μου έχεις δίκιο. όσο για τα ρούχα της δίκης, θα ανεβάσω ποστ με τρεις επιλογές να αποφασίσουν οι αναγνώστες!

αχ χάρη μου, ο έρωτας θέλει θυσίες!

billzouk said...

Εγω εχω να πω τα εξης.
Πρωτον, φανταζομαι οτι θα εχει θεεικο σωμα, σαν αυτα που λυσσατε στο μπλογκ του Ηθαν. Κι ενω λυσσατε, ολοι φρικαρατε με τις θυσιες που απαιτουνται!
Δευτερον, δοκιμασε το! Τοσα πια εχεις κανει σε αυτη την ζωη, κανε ενα ακομα. Εστω για μια εβδομαδα, να δεις πως θα παει και αν δεν αντεχεις τον σουταρεις!