Sunday, February 17, 2008

Villa

Όπως γνωρίζετε, με τον Πρόβατο έχουμε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη (η ημερομηνία της δίκης του αιώνα είναι 20 Μαρτίου) γιατί ο ποταπός Πρόβατος με συκοφαντεί και με δυσφημεί. Όμως το θέμα δεν είναι μόνο ηθικό, αλλά και οικονομικό (αχ money makes the world go round). You see, όταν τα είχα με τον Πρόβατο, είχα την φαεινή ιδέα να αξιοποιήσουμε το γεγονός ότι ο Πρόβατος έχει πέος 41 εκατοστών για να εξοικονομήσουμε κάποια χρήματα, και έτσι άρχισα να χρεώνω επισκέπτες που θέλανε να δουν το πέος από κοντά (απλά γιατί ήθελα να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και να φύγουμε από τη καλύβα στην Ελευσίνα που ζούσαμε). Η όλη ιδέα ήταν δική ΜΟΥ, η υλοποίηση δική ΜΟΥ, όλα εγώ τα έκανα και εκείνος καθόταν σε ένα καναπέ ξεβράκωτος. Με τα λίγα λεφτουλάκια που κατάφερα να μαζέψω από τα εισιτήρια που έκοβα, φτιάξαμε ένα σπίτι, μη φανταστείς τίποτις τρελό δηλαδή, τέσσερα υπνοδωματιάκια, δυο γκαραζούλια και μια πισινούλα.

Η βίλλα είναι σεμνή και καλόγουστη, με έμπνευση από την αρχαία Ελλάδα (εξού και έχει κολονάκια στην είσοδο και γυμνά αγάλματα) καθώς και μαρμάρινους κύκνους σε όλα τα παράθυρα. Πάνω που η βίλλα χτίστηκε και τελίωσαν όλες οι δουλειές, ο Πρόβατος και εγώ χωρίσαμε και δε προλάβαμε να τη χαρούμε ποτέ. Και με το που άρχισε η δικαστική διαμάχη, η δικαστής Τζάτζ Τζούντυ που ανέλαβε την υπόθεση, διέταξε να σφραγιστεί η βίλλα ώσπου να αποφανθεί το δικαστήριο το ιδιοκτησιακό καθεστώς.




Και τώρα ο ποταπός διεκδικεί τη βίλλα ΜΟΥ γιατί, λέει, την έχτισε με τον ιδρώτα του πουλιού του. Ποιός έκοβε τα εισιτήρια, ποιος έβγαινε έξω με τη ντουντούκα στη γειτονιά και διαφήμιζε "ελάτε να δείτε το πεός τέρας", ποιος έφτιαχνε τις διαφημιστικές αφίσες, ποιος κρατούσε ταμείο, ποιος περνούσε τους θαυμαστές από metal detector, να μην έχουν μαζί τους κάνα όπλο, ποιος εφήρμοζε αυστηρά το "You can look but you can't touch" policy και κρατούσε τις τρελές θαυμάστριες υπό έλεγχο? Ποιος έφτιαχνε τις πινακίδες "Απαγορεύονται τα φλας" και έκανε κατάσχεση στις κάμερες με φλας που φέρνανε κρυφά κάτω από τα μπουφάν τους οι τουρίστες? Ποιος έκανε διαπραγματεύσεις με την Αττικό Μετρό, που θέλανε το πουλί του για γεωτρήσεις, και με το τσίρκο Μεντράνο που θέλανε να είναι μόνιμο μέλος? ΕΓΩ! ΟΛΑ ΕΓΩ!!! Και δέχτηκα πάρολα αυτά να μοιραστούμε τα κέρδη 50%-50% παρόλο που εκείνος έβαζε μόνο το πέος... Και μια και λέμε για κρέας, έχετε ακούσει εσείς τα ΜακΝτόναλντς να δίνουν ποσοστά στις αγελάδες? Ή ο Μιμίκος στα κοτόπουλα? Εγώ όμως καθότι άνθρωπος γαλαντόμος, είπα να μοιραστούμε τα κέρδη και το σπίτι ακόμα φίφτυ φίφτυ, όχι όμως και να μου το φάει ο ποταπός! Γιαυτό παλεύω όχι μόνο για να αποκατασταθεί η τιμή μου μετά την επίθεση λάσπης που δέχτηκα καθώς βάλθηκε να με παρουσιάσει εξ'όλης και προώλης, αλλά και για να πάρω το σπίτι μου πίσω! Thank you for your support!

19 comments:

revqueer said...

Ω! Τι καλόγουστο σπίτι! Τι διακριτική διακόσμηση!

Να ξέρεις, είμαστε όλο μαζί σου στο δίκαιο αγώνα σου!

ΠΑΥΛΟΣ said...

εγω λέω να μείνω αμέτοχος προς το παρόν. προτιμώ να κολυμπώ μόνος μου στην πισίνα.

Provato said...

ε όχι. ε όχι!!!


αυτό παραπάει....


κατάπια που με κεράτωνες, κατάπια πυ πήγες με όλη την ομάδα Πόλο Σοβιετικής Ένωσης όταν είχαν έρθει να παίξουν φιλικό με την ομάδα πόλο Γλυφάδας, κατάπια που δεν ήθελες να κάνουμε παιδί για να μη χαλάσει η γραμμή σου...


ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΑΕΙ.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ (μπορεί να μην ήταν όλου του κορμιού αλλά αυτό δεν έχει να λέει) ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!

όσο για την δίκη, είναι 20 Μαρτίου γιατί 25 γιορτάζω και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΜΟΥ θα είναι δώρο γιορτινό!

ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΝΥΣΑΦΙ.


ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΕΚΣ!;;;;;;;;;;

λυγμ

Provato said...

revάκο διακρίνω κάποια ειρωνία στο θέμα διακόσμηση;


γκρ γκρ γκρ γκρ....


όσο για το ότι είσαι με αυτόν, τι να πω, τισκ τισκ τισκ και σε είχα για άνθρωπο με ευιασθησίες.

Dr_MAD said...

Ε ρε γλέντια...
Συκιά μου να ξέρεις εγώ θα πάω με τη μεριά του Provatou. Η μανούλα μου πάντα έλεγε size matters. Δε φταίω εγώ.

Αν θες να μου αλλάξεις γνώμη,
πες το ναι

ΗarryTsopanos said...

χι χι χι χι χι χι θες κι αλλο?

ethanandthecity said...

εγώ πάντως όποιος κι αν κερδίσει θέλω το άλογο για το σαλόνι μου

Alex A. said...

"Έχετε ακούσει εσείς τα ΜακΝτόναλντς να δίνουν ποσοστά στις αγελάδες? Ή ο Μιμίκος στα κοτόπουλα?" :))) Θεός!!! (Αλλά εγώ είμαι με τον Πρόβατο γιατί είναι φίλος μου και ως γνωστόν "ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΜΑ η φιλία!"

Είδωλο said...

έχετε ακούσει εσείς τα ΜακΝτόναλντς να δίνουν ποσοστά στις αγελάδες? Ή ο Μιμίκος στα κοτόπουλα?

AXAXAXAXAXAXAXAXA
Πες τα κουκλα μου ακου να δεις θρασσος.

George Tsitiridis said...

Συκιά άσε στο Πρόβατο το σπίτι ...κρίμα(ς) ειναι το παιδί.
Στο δρόμο θα μείνει?
Πως θα καταφέρει να κανει σπιτικο?
Εσυ θα βρείς άλλο τρόπο να κάνεις βίλλα

α πούμε κόβεις εισοδο για να δουν πόσο χοντρή ειναι η ακατανόμαστη...η παίζεις σε στοιχήματα "θα αδυνατίσει η οχι η σκύλα???"
Μπορείς να πουλήσεις την παρθενιά σου
η να παίζεις στο παράνομο τζόγο το παιχνίδι
"Πότε θα απαυτώσουν τη Συκιά??" ξεκινόντας απο εδω.
Εγω ποντάρω 50 ευρουλάκια οτι θα σε βίάσουν το Δεκέμβριο Καλικάντζαροι

xipasmenos said...

Συγνώμη αλλά ως φίλος του προβάτου, και επειδή η δικιά μου πισίνα γέμισε βρώμα, μιας και το πουλ μποϊ δεν προλάβαινε (γκουχου γκουχου) να την καθαρίζει, πρέπει το σπίτι να το πάρει το προβατάκι.

BLUEPRINTS said...

αμέτοχος κι εγώ (αν κι αυτό με τα μακντόνταλτς και τον μιμίκο κάτι μου έκανε)

Patrick said...

Sikia,να ζητήσεις μερίδιο και από τις αρπαχτές που έμαθα ότι κάνει στην επαρχία...

oni said...

O AGWNAS TWRA DIKAIWNETAI!

Den kserw poianou to meros na parw alla ena dikio to xeis! Pou akousthke na dinoume lefta sto emporeyma? :P

sikia said...

revqueerouli μου, το ήξερα ότι μπορούσα να στηριχτώ πάνω σου!

παυλούκο τι να πω, τόση αναισθησία πια?

Προβατούκο ποταπέ, φτάνει με τις συκοφαντίες!!! Άκου πήγα με την ομάδα πόλο της Σοβιετικής Ένωσης!!! Από πότε ο εθελοντισμός για να αναδείξουμε τη φιλοξενία της χώρας μας στους αλλοδαπούς φοιτητές ονομάζεται κέρατο?? Το σπίτι είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ!

madouli το είπα το ναι και στο προηγούμενο ποστ σε κόμεντς, και στο δικό σου ποστ σε κόμεντ και σε ιμέιλ, πόσες φορές πια να το πω? ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

χάρη μου, τι άλλο εννοείς?

ethanouli μου, το άλογο καταχωρήθηκε σε σένα!

αχ alex_a μου, μαχαίρι στην καρδιά μού βάζεις!

sikia said...

x-oyranouli μου εγώ τα λέω, αλλά με ακούνε?

pisoglendis μου μόχθησα για αυτό το σπίτι και είναι δικό ΜΟΥ. Όσο για τους καλικάντζαρους, τι πληροφορίες έχεις? Γίνε λίγο πιο σαφής!

xipasmenouli ντροπή!!! Πολύ με στεναχώρησες!

Αμάν βρε blueprintsouli πως μπορείς να είσαι αμέτοχος στο δράμα που περνάω?

patrick μου έχεις απόλυτο δίκιο! Θα ζητήσω!

onouli εννοείται ότι θα πάρεις το μέρος ΜΟΥ!

mahler76 said...

Ρε σύ θυμάμαι που πέρναγε ένα ντάτσουν απο τη γειτονιά μου και κάποιος έλεγε με ντουντούκα "Ελάτε να θαυμάσετε το πέος τέρας" άλλα νόμιζα πως είναι απάτη. Αχ τι έχασα....

comingThrough said...

tha to kerdisoume to spiti kai tha zisoume ekei:D e?e?E?

alienlover said...

είμαι πολύ μπερδεμένη. Από τη μία νιώθω τον αγώνα σου,αλλά χωρίς το αντικείμενο του πόθου του κοινού δύσκολα θα έβγαιναν αυτές οι πέντε δραχμές για το σπίτακι σας. Πρέπει να το συσκεφτώ ξανά.

(η ατάκα με τα ΜακΝτόναλντς ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΣΟΣ!)