Wednesday, February 14, 2007

New TV Show

Σκάνδαλο έχει προκαλέσει το κόνσεπτ νέας τηλεοπτικής εκπομπής talent show με τον τίτλο «So you think you can fuck» όπου οι συμμετέχοντες πρέπει να επιδείξουν τα προσόντα τους στο κρεβάτι. Τα τρια μέλη της κριτικής επιτροπής κρίνουν τους διαγωνιζόμενους με βάση τις σεξουαλικές τους επιδόσεις-για αυτό το λόγο και τους υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες και ανοιχτά τα πόδια.

AUDITIONS
Η διαδικασία είναι η εξής: Μέσα από auditions στην Ελλάδα [Αθήνα, Θεσσαλονίκη], αλλά και το εξωτερικό [Νέα Υόρκη, Μελβούρνη, Λευκωσία], η κριτική επιτροπή, εξετάζει όλους τους γαμιάδες σε στάσεις της αρεσκείας τους. Πολλοί θα αποτύχουν. Οι υπόλοιποι, όσοι έχουν αξιοπρόσεκτη παρουσία, περνούν στην επόμενη φάση, της ομαδικής επίδοσης (κοινώς παρτούζας). Οι καλύτεροι από αυτούς περνούν στο Boot Camp. Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι λίγοι, τα εξαιρετικά ταλέντα, που, από την πρώτη στιγμή, την πρώτη δηλαδή audition, παίρνουν απευθείας "εισιτήριο" για το Boot Camp.

BOOT CAMP
Στο Boot Camp περίπου 100 άτομα, οι καλύτεροι γαμιάδες που έχουν προκριθεί από τις auditions σε όλες τις πόλεις, συγκεντρώνονται στην Αθήνα. Μετά από μια εβδομάδα σκληρών δοκιμασιών θα επιλεγούν οι 20 καλύτεροι γαμιάδες, οι οποίοι περνούν στην τελική φάση, τα live shows!

LIVE SHOWS
Στα live shows οι 20 διαγωνιζόμενοι, χωρισμένοι σε 10 ζευγάρια, γαμιούνται σε διαφορετικές στάσεις. Κάθε εβδομάδα, ένας γαμιάς ψηφίζεται προς αποχώρηση. Τα αποτελέσματα όμως δεν τα μαθαίνουμε αμέσως, αλλά στα results shows που ακολουθούν, και το τελικό live. Τότε, στην τελευταία εκπομπή, μαθαίνουμε τον ένα και μοναδικό νικητή, τον καλύτερο γαμιά από όσους είδαμε. Το έπαθλο για το νικητή είναι μια υποτροφία έως 3 χρόνια σε μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες γαμικουλατιόν στον κόσμο και προφυλακτικά αξίας 100.000 ευρώ.

Σύντομα στις οθόνες μας.

13 comments:

Fraoula said...

An me apolusoun pou xaxanizw sunexeia, 8a ftais esu, sto lew!

Kata ta alla sumfwnw. To e8iksa kai gw to 8emataki. H asxetosunh pantws vbazei mati. Giati to oriental ksekinhse san antrikos xoros...

enteka said...

looking forward!

:)

Lithium said...

hahahahahaha....stamataaaaa...stamataaaaa tha pethanwwwww.ouuuuuf (breatheeeee,breatheeeee)

Loipon katarxin ta sigxaritiria mou gia akomi ena eksaisio post EYGE EYGE M-P-R-A-V-O mpravo mpravo mpravo.

Exw mia aporia omws...einai kathara gia str8 auto to talent show?i dikaiountai kai gay zevgaria na diksoun tin ikanotites tous?i mipws prepei na dikseis tis ikanotites su kai se gay kai se str8 sex (na se doun kai se alla styl)?

Good As You said...

...αχαχαχαχ... πολύ καλό...... βέβαια δεν είπες το πιο ενδιαφέρον..... Έλα..., ποιοι είναι κριτική επιτροπη??????!!!!

billzouk said...

αχχαχαχαχαχχαχαχαχα!
Και θα εχει & τυπου θιγμενους που δεν περασαν που θα λενε στην καμερα "Ειναι δυνατον να βαζουν αυτη την ανεραστη να κρινει" η "Εγω πιστευω οτι ρολο παιζει το μεσο! Ηταν αλλοι με πιο μικρα τσουτσουνια & χαλια επιδοσεις & περασανε", "Ειναι αδικο να μ' αφηνουν εξω, με τετοιο ταλεντο που εχω! Τρεις μερες εκανα προβα!", "why are you laughing? Its not that funny"!!!
Ατακες κριτικης επιτροπης
"Καλο ηταν το vanilla που μας εδειξες, αλλα θελω να σε δω & σε s/m"
Καλα μιλαμε θα τρελλαινοταν η agb!

Good As You said...

Ναι ναι ναι... και θα πηγαίνουνε οι μανάδες των απποριπτέων και θα λένε: "μα γιατί? Ο γιος μου γαμάει πολύ καλά..."

καλά είναι πολύ καλή ιδέα τελικά, μίλα με τον Μίνωα......

vasvoe said...

Sykia mou, you rule babe!!!!!!!

φιλάκια πολλά πολλά!!!

BLUEPRINTS said...

(-:, απίστευτο concept, πατεντάρισέ το αμέσως γιατί το βλέπω σαν επόμενο talent show

Anonymous said...

Sikia μου σου χω πεις πως σε λατρεύω???

Οντως θέλω να μάθω την κριτική επιτροπή και άν είναι καλή το σωστό είναι να κρίνουν όχι με το μάτι αλλά με τη δοκιμή!!!!

Εγραψες πάλι

Provato said...

ναι όλα καλά και όλα τέλεια εγώ που είμαι όμως σε όλο αυτό - τι ρόλο θα έχω...


μπεεεε; εεεεε;

Ιφιμέδεια said...

Αγάπη μου την Ακαδημία Γαμικουλατιόν να δω κι ας πεθάνω!!

Να βάλω υποψηφιότητα γιά κριτική επιτροπή; Να είναι και το Τσαχπίνικο Πρόβατο;
(πες ναι!)

sikia said...

fraoula μου αυτή είναι η σωστή η εκπομπή, όχι η άλλη με τους χορούς.
enteka και εγώ :-)
lithium μου και gay και straight, μπορούμε να το βγάλουμε σε διαφορετικές εκδοχές....

good_as_you, billouko, blueprints και vasvoula μου, μου δίνετε ιδέες και με τη συμπαράσταση σας θα το προχωρήσω το κονσεπτ.

μαράκι και ιφιμέδεια, εννοείται ότι η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από μπλογκερς.

Όσο για σένα Προβατούκο μου, εσύ θα είσαι το μέτρο σύγκρισης που κανένας διαγωνιζόμενος δε θα μπορεί να φτάσει, το απόλυτο, η κορυφή, ο νικητής θα προσπαθεί να φτάσει το 10% των δικών σου επιδόσεων....

ou ming said...

και γαμώ