Sunday, November 04, 2007

ΙΕΚ Colaricos

Λατρεμένοι αναγνώστες τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να σκέφτομαι να γυρίσω πίσω μόνιμα στην Ελλάδα και να συμβάλω στην εκπαιδευτική αναβάθμιση της λατρεμένης μου πατρίδας με εκπαιδευτικά ιδρύματα που θα ιδρύσω σε όλη τη χώρα. Έχω ήδη φτιάξει το διαφημιστικό υλικό, και μου μένει να βρω το κεφάλαιο για τις κτιριακές υποδομές.




Διανύοντας μία καταξιωμένη πορεία από το 2004, τα ΙΕΚ Colaricos παρέχουν πρότυπη, ποιοτική εκπαίδευση σε χιλιάδες νέους και τους εφοδιάζουν σωστά για την επαγγελματική τους επιτυχία.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Colaricos, παρακολουθώντας στενά τις ραγδαίες εξελίξεις στον εκπαιδευτικό χώρο και τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, δομεί ανάλογα τις εκπαιδευτικές παροχές προς τους ενδιαφερόμενους έτσι ώστε να ανταποκρίνεται, στις απαιτήσεις των σύγχρονων εργασιακών δεδομένων. Έως σήμερα, χιλιάδες απόφοιτοί μας είναι ιέρειες του έρωτα, παλλακίδες και περφόρμερ και κατέχουν σημαντικές θέσεις, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο τομέα.
Το μοναδικό έργο του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Colaricos - εδώ και 3 πλέον χρόνια - έχει αναγνωριστεί σε πανελλαδική και διεθνή βάση συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη χώρα μας .

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Colaricos συνεχίζει να αφουγκράζεται τα μηνύματα των καιρών και να εργάζεται ακούραστα για την επίτευξη του στόχου του:
την παροχή πρότυπης ολοκληρωμένης εκπαίδευσης, σε κάθε Έλληνα και αλλοδαπό σπουδαστή.


Γιατί να γραφτώ στα ΙΕΚ Colaricos?

ΤΑ ΙΕΚ Colaricos ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ !

• Γιατί σπουδάζεις αυτό που θέλεις μέσα από 3 τομείς σπουδών και 29 σύγχρονες ειδικότητες, πάντα στα πλαίσια των νέων εξελίξεων και νέων τεχνολογιών.

-Γιατί έχεις εξαιρετική πχιότητα σπουδών βάση της οποίας είναι οι επιλεγμένοι καθηγητές, καταξιωμένοι επαγγελματίες στην ειδικότητά τους και μπλόγκερς, που διαθέτουν πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία και νοιάζονται προσωπικά για σένα (με το παραπάνω, θα έλεγα). Με άμεση, ζωντανή διδασκαλία με σύγχρονα εποπτικά μέσα και υπερσύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και κρεβατοκάμαρες που σου παρέχουν άρτια πρακτική κατάρτιση.

-Γιατί οι ως απόφοιτος των ΙΕΚ Colaricos αποκτάς δίπλωμα αναγνωρισμένο από το Δημόσιο στο Ελληνικό Κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ύστερα από τις εξετάσεις του Ο.Ε.Ε.Κ. σε Εθνικό Επίπεδο), το οποίο σε κατοχυρώνει ουσιαστικά και τυπικά έναντι των άλλων εργαζομένων σε ομοειδή επαγγέλματα, και σου δίνει το τσαμπουκά να τις ξεμαλλιάσεις που πάνε να μας χαλάσουν την πιάτσα.

-Γιατί ως απόφοιτος των ΙΕΚ Colaricos ασκείς το επάγγελμα που έχεις σπουδάσει απολαμβάνοντας όλα τα δικαιώματα όπως αυτά καθορίζονται με τα σχετικά Προεδρικά Διατάγματα.

-Γιατί κάνεις ουσιαστική πρακτική εξάσκηση στις μεγαλύτερες και αναγνωρισμένες εταιρίες (λέμε τώρα) κάθε κλάδου ανάλογα με την ειδικότητά σου, με τις οποίες συνεργάζονται τα ΙΕΚ Colaricos.

-Γιατί βρίσκεις εύκολα δουλειά χάρη στην αμέριστη βοήθεια του Γραφείου Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών (ΓΕΑΣ Colaricos), που φροντίζει για την άμεση επαγγελματική σου αποκατάσταση. Με την δύναμη του σωστού, εξειδικευμένου επαγγελματία εντάσσεσαι δυναμικά στη σύγχρονη αγορά εργασίας αφού όλα τα προγράμματα κατάρτισης των ΙΕΚ Colaricos είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας. (Με άλλα λόγια είμαστε δικτυωμένες)

-Γιατί συνεχίζεις Πανεπιστημιακές Σπουδές στο Cunnilingus Academy, που συνεργάζεται με κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια και σε 3 ή 4 εξάμηνα αποκτάς BACHELOR'S DEGREE και συνεχίζεις αν θέλεις και για Master (ή και Master-Slave)

-Γιατί στα ΙΕΚ Colaricos, η σπουδαστική ζωή θα σου μείνει αξέχαστη. Αυτό γιατί τα ΙΕΚ Colaricos φροντίζουν για την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας και την ψυχαγωγία σου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σου, ο ελεύθερος χρόνος σου είναι ευχάριστος, γεμάτος προσωπικά ενδιαφέροντα όπως: θέατρο, μουσική, ζωγραφική, internet, πεοθηλασμό, εκδρομές και πλήθος άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, όπου μπορείς να συμμετέχεις ενεργά, παράλληλα με τις σπουδές σου. Έτσι, αποκτάς χόμπι και ζεις – τα πιο δημιουργικά σου χρόνια – με δράση, περιπέτεια, παρτούζα και διασκέδαση, απολαμβάνοντας μία πλούσια και έντονη κοινωνική ζωή.

-Γιατί οι άντρες φοιτητές μας δεν παίρνουν μόνο αναβολή στρατού αλλά και απαλλαγή!

ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΑ ΙΕΚ COLARICOS , ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ !

12 comments:

revqueer said...

Πού γραφόμασστε; Can you be my teacher?

oni said...

-Γιατί οι άντρες φοιτητές μας δεν παίρνουν μόνο αναβολή στρατού αλλά και απαλλαγή!

Pote ksekiname??? Mporw na synexisw tis spoudes pou kanw sta IEK Colaricos? Liga ma8hmata mou emeinan. H' na er8w gia to master? (H apallagh isxyei pali etsi???)

P.S. Yparxei periptwsh ws apofoitos na 8ewrh8w meta kai gw gatoula tou sex? Pes mou nai!!! =^.^=

Anonymous said...

χαρείτε νιες και παλικάρια
μη χτυπάτε άλλο το κεφάλι σας
σε ξύλινα δοκάρια,
γίνε στην συχρονη εποχή
απο κοκινοσκουφίτσα λύκος
στα ιεκ κολαρικος, στα ιέκ κολαρίκος
(εδώ είναι η στιγμή που το μπαλέτο θα δείχνει τα οπίσθια του )

nanakos said...

Egw den 8elw na graftw: na didaksw 8elw! "Na fwtisw, na didaxw, na allaxw" pou elege kai o Goethe!

Trites & Pemptes meta tis 6 einai kala?

Alexandros said...

Αν χρειαστείς καθηγητή για την Ιστορία του Ερωτισμού στην Τέχνη είμαι διαθέσιμος!

Είδωλο said...

I need the Bachelor, not the degree...
Μπορειτε?

ΠΑΥΛΟΣ said...

Bάζω τα κεφάλαια!!!

BLUEPRINTS said...

ωραία, απ'ότι φαίνεται και μαθητές και καθηγητές (μέχρι και σπόνσορα βρήκες) για τη σχολή σου, άντε σε περιμένουμε - μα και ΙSO???

xipasmenos said...

Μπορώ να έχω την θέση του επιστάτη του κτηρίου; Τα αποδυτήρια θα μαι κει να τα καθαρίζω συναίχεια promiss.....

Mirela said...

Έκτακτα, έκτακτα!

Βέβαια στην παραγωγή ιερόδουλων θα έχετε νούμερο ένα ανταγωνιστή το Αρσάκειο (απο εκεί βγήκα κι εγώ άλλωστε!), αλλά τα ΙΕΚ Colaricos Μου μοιάζουν διεθνώς αναγνωρισμένα οπότε στο τέλος θα φάει τη σκόνη σας!

sikia said...

revqueer μου γλυκέ, εννοείται! Και θα σου κάνω και ιδιαίτερα!!

oni μου αρχίζουμε μαθήματα το 2008, και βέβαια μπορείς να κάνεις Μάστερ και ναι, γατούλα του σεξ είναι μια από τις εξειδικεύσεις που προσφέρουμε!!

asmm μου τέλειο!!!! Θα χρησιμοποιηθεί στα τηλεοπτικά σποτάκια πάραυτα!!

nanakoulini μου, είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τα ΙΕΚ Κωλαρίκος να σε υποδεχθούν στο εκπαιδευτικό μας προσωπικό!!! Τρίτες και Πέμπτες βολεύουν μια χαρά! Μετά τα μαθήματα πέρνα και από το γραφείο μου, σε παρακαλώ πάρα πολύ, που θέλω κάτι να σου πω!

alexandrouko μου, ναιιιιιι! Προσλαμβάνεσαι!

x-oyranoyli μου, αυτό ακριβώς διδάσκουμε, πως να τυλίξουμε τον Bachelor!

pavlouko μου, είσαι τόσο γλυκός!!! Επιτέλους βρέθηκε σπόνσορας σέξυ και σωστός!!

blueprintsouli μου, αχ ναι έχουμε και πιστοποιητικό πχιότητας ISO (International Sexual Organization)....

xipaki μου ναι προσλαμβάνεσαι, διότι χρειαζόμαστε ένα σέξυ επιστάτη!

mirela μου θενκ γιου, και εγώ αισιοδοξώ!

Anonymous said...

w3w.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον με το πιο σεξουαλικο straight and gay περιεχομενο ever