Sunday, January 11, 2009

I am back

Πήγα σε ελληνικό εστιατόριο εδώ στην παγωμένη ξενιτιά για να βρεθώ έστω και νοητά κοντά στη λατρεμένη μου πατρίδα (επίσης μου είχαν δώσει από το Greek School της εκκλησίας παραγγελία να πάω να πάρω κάτι κουτιά από το συγκεκριμένο εστιατόριο για πάρτυ που θα γίνει σε λίγες μέρες). Πήγα λοιπόν και όσο περίμενα να μου φέρουν τα κουτιά από την κουζίνα κάθησα στο πάγκο του μπαρ και ύστερα από λίγο ήρθε και κάθησε δίπλα μου ένας κύριος που αποδείχτηκε στη μετέπειτα συζήτηση ότι ήταν από την Ελλάδα και ζούσε στην Αμερική εδώ και 3 χρόνια. Μου είπε ότι είναι συγγραφέας αν και δουλεύει ως μηχανικός και ότι έχει γράψει ένα βιβλίο που δε δέχεται κανένας στην Ελλάδα να το εκδώσει γιατί το σύστημα δεν δέχεται την αντίδραση, και το βιβλίο αυτό λέγεται "Ο κλόουν που δε κάπνιζε." Του είπα ότι πολύ το εγκρίνω ότι ο συγκεκριμένος ο κλόουν είναι του αντικαπνιστικού και από το 2010 θα απαγορεύεται το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους στην Ελλάδα. Εκείνος μου είπε ότι δεν έχει σχέση με αυτά το βιβλίο, και ότι έχει να κάνει με τους ανθρώπους που το σύστημα τους φτύνει σα τσόφλια αυγών.... (πότε ακριβώς φτύνεις τσόφλια αυγών, όταν πας να τα φας ωμά και με τα τσόφλια?). Τέλος πάντων, θα μου πείτε τι θέλω να πω με αυτή την ιστορία... Θέλω να σας πω ότι όπου και να πάω η Ελλάδα με πληγώνει. Αλλά εγώ δε σταματώ να ψάχνω για Έλληνα σύζυγο, γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός μας "Πα-πούτσα από τον τόπο σου, κιας είν' και στραβωμένη".
Όλοι ψάχνουμε ένα ταίρι για να τα φτιάξουμε και να τραγουδήσουμε μαζί...

9 comments:

Lithium said...

xaxaxaxaxa pou to thimithikes auto?mallaki kai kostoumaki o savvidakis xaaaarma!tin alli tin kopelitsa dn tin kserw alla wreo forema...pou na raftike arage???
axxxx pali me ekanes k gelasa!kalws se vrika k pali! :)

mahler76 said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ το κομματάκι τα σπάει. Κάποτε είχα και τρελές καβλες με τον Σαββιδάκη. Βέβαια ήμουν 15 χρονών οπότε είχα κάβλες με τα πάντα....

Α, και στο προκείμενο, άντρα Έλληνα έ, χμ μήπως να δοκιμάσεις το μουνί?

Phoebus said...

L O L

Faunlet said...

Kalos mas girises sikia moy. Anisixisa meta apo tosi poli apousia.

One Big DJ said...

με εστυσες στα σκαλια της εκκλησίας. και είπες οτι πας για τσιγάρα και σε άφησα. ακόμα σε ποθώ! γύρνα να έχει το παιδί μας τη νόμιμη μητέρα του.

Είδωλο said...

O Σαββιδακης πεταξε την ευκαιρια του να με εχει διπλα του.

τον μισω.

natasha hassiotis said...

ααααα εσύ παιδί μου δε βάζεις μυαλό. γιουροβίζιον είναι αυτό; η κοπέλα ποιά είναι; τι έλεγε το βιβλίο με τον κλόουν; έχασες ευκαιρία να κάνεις λογοτεχνικό ποστ...;!

me said...

που πας κ μπλεκεις κ συ καϊμενη ψυχη!
αλλα δε μπορω να πω!τους δουλευεις καλα!ακου ο κλοουν του αντικαπνιστικου!χαχαχαχαχαχα

sikia said...

lithium μου, καλώς ήρθες ξανά και πολλά φιλιά!

mahlerouko μου, έ όχι και το νινι, γιατί? τι έχουν οι Έλληνες άντρες? (αν και ξέρω την απάντηση....)

phoebus :)

faunlet μου καλώς σας βρήκα!!

one big dj-oulino μου, θα γυρίσω! Για σένα και το παιδί μας! Γιατί πάνω από όλα η οικογένεια!

x-oyranouli, what happened? Do tell!

highvoltagepress μου, εγώ φταίω που πέφτω πάντα στους τρελλούς?

me μου, άστα που έχω μπλέξει!