Tuesday, January 13, 2009

Why again

Παραλίγο για άλλη μια φορά να πέσω θύμα βιασμού. Σγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα πήγα στο ταχυδρομείο να στείλω κάτι ηλίθια γράματα, και ενώ περίμενα σεμνά και ταπεινά στην ουρά, ο από πίσω μου μου έπιασε την κουβέντα. Μου είπε για το κρύο, για τα χιόνια και για τον Ομπάμα. Εγώ με την ευγένεια που με διακρίνει, χαμογελούσα και χωρίς να ενθαρρύνω τη συζήτηση, απαντούσα με μονοσύλλαβα του τύπου "yes", "aha", "really". Ο τύπος λοιπόν με το που τελίωσε με τη δουλειά του με πρόλαβε στην έξοδο λαχανιασμένος να με ρωτήσει αν θέλω να πάμε για ένα ποτό. Και γενικά επειδή είμαι άτομο κοινωνικό, δε θα έλεγα όχι, αλλά το γεγονός ότι ήταν ήδη μεθυσμένος και μύριζε μπύρα από μίλια μακριά, και μασούσε τα λόγια του και περπατούσε με αστάθεια, με έκανε να απομακρυνθώ με ελαφρά πηδηματάκια, λέγοντας του ότι με περιμένουν έξι φίλοι μου για να πάμε κάπου που μας είχαν καλέσει. Γιατί άραγε τραβάω όλους τους προβληματικούς? Και αφού έφυγα από τα νύχια ενός ακόμα επίδοξου βιαστή, ξαναπήγα στη δουλειά! Ναι, λατρεμένοι μου φίλοι, στη δουλειά ενώ βράδιαζε. Γιατί η στρίγγλα μας έχει πεθάνει στις υπερωρίες! Αύριο θα βγω πάλι με τον Ντόναλντ, για τον οποίο όμως οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι στρέιτ.
Σας αφήνω με ένα τραγούδι ορόσημο, το οποίο αυτό το καιρό ο revqueeroulis και εγώ δουλεύουμε εντατικά για τη διασκευή του και επανακυκλοφόρηση του από ένα συγκρότημα έκπληξη, μην επιμένετε, δε μπορώ να σας πω παραπάνω...

12 comments:

hourglass said...

Δέχεστε groupies στο συγκρότημα?

Provato said...

κάπως έτσι γνωριστήκαμε κι εμείς. στην ουρά στην εργατική εστία που είχαμε πάει να πάρουμε κουπόνια για έκτπωση στα DKNY. απλά δεν κατάφερες να ξεφύγεις.

apparos said...

Όλοι να σε βιάσουν! Ούτε ένας να σε ερωτευτεί;
Στην στρίγγλα πάσαρε κανά γκόμενο να ηρεμήσει, έστω τον Ντόναλντ αν σου βγει σκάρτος!

One Big DJ said...

prokaleis gia ksylo giati den kserw re paidi mou..

mahler76 said...

μια νύχτα μαζί σου και θα τα ξεχάσει αυτά τα str8 τα ανώμαλα.

Ναυτίλος said...

Αχ... όταν ήμουν μικρός είχα αυνανιστεί πολλές φορές με τον τύπο που παίζει στο αρμόνιο με το άκρως καυλοτικό speedo. Αχχχ...

Κι εσύ, δεν τον θέλεις τον βιασμό βρε Συκιά μου; Δές το σαν «παιχνίδι»...

;-)

Είδωλο said...

Eγω παλι εκτιμω πολυ τους αλληλογραφουντες. Η σμηλευμενη και ατακτη γλωσσα τους προπονημενη απο τα χιλιαδες γραμματοσημα που υποχρεουνται να γλυφουν συνεχομενα και με τεχνη ειναι σαφως δελεαστικα για μια κολασμενη βραδια μαζι τους.


U lost bitch!

ProFyLaKtiKo said...

εγώ πάλι σήμερα στο ταχυδρομείο μόνο καυγά που δεν έκανα με όλους τους υπαλλήλους. μα πόσο άχρηστοι είναι; ένα συστημένο ήθελα και μου το βγάλανε από τη μύτη... με σύγχυσες! καλύτερα να μου χε τύχει και μένα ο αλκοολικός άνδρας..

George Tsitiridis said...

thea thea...

sikia said...

hourglass yes yes yes!!!

provatouko, δε θα ήθελα να αναφερθώ σε εκείνη την ημέρα που με βίασες στην εργατική εστία...

apparos μου, η στρίγγλα δε θέλει γκόμενο, ψυχίατρο θέλει...

one big dj-oulino για ξύλο? Η ιστορία μου δεν είχε ξύλο μέσα, μήπως εκφέρεις μόνο τις δικές σου επιθυμίες?

mahlerouko αυτό λέω και εγώ!

Αχ Ναυτιλούκο μου, για να είμαι ειλικρινής, αν ο μεθυσμένος ήτο χοτ και σέξυ, θα τον δεχόμουν τον βιασμό!

x-oyranouli ήθελα να ξερα τι πίνεις και δε μας δίνεις!

profylaktikouli άστα οι ουρές και οι δημόσιες υπηρεσίες είναι για γερά νεύρα.

pisoglendouli lots of kisses!

One Big DJ said...

kai mono!loll

Dr_MAD said...

Σπάσε ρε str8! χαχαχα

περιμένω πώς και πώς το πρώτο σίνγκολ