Monday, April 02, 2007

HA

Λατρεμένοι αναγνώστες, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έχω δικαστική διαμάχη με τον Πρόβατο, ο οποίος ενώ κατά τη διάρκεια της σχέσης μας με κακοποιούσε, με έβριζε και με χτυπούσε, μετά τη διακοπή της σχέσης μας, άρχισε να με συκοφαντεί συστηματικά. Αναγκάστηκα λοιπόν και εγώ να του κάνω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Το επιτελείο των δικηγόρων μου Jim Katsandres, Voula Tsarakes, Matthew Warner, John Anderson, Minos Matsas, Ke Yios, και το επταμελές μπαλέτο εεε... επιτελείο τους εργάζονται αδιάκοπα και συλλέγουν στοιχεία και μάρτυρες για τη δίκη.



Ο δόλιος ο Πρόβατος βλέποντας την επερχόμενη ήττα δημοσιοποίησε ΠΛΑΣΤΗ κασέτα προϊόν μοντάζ! Τις προάλλες ζητούσε μηνύματα συμπαράστασης από το μπλογκ του και έγραφε ότι τον απατούσα τάχα μου και τον κορόιδευαν στο καφενείο, και τα σχόλια που λάμβανε αντί για συμπαράσταση, ήταν για την Ελλάδα που χάνεται και το θεσμό των καφενείων (δηλαδή γωνία Ασχέτου και Αλλού-Νταλλού). Κανείς δε του συμπαραστέκεται γιατί κανείς δε δέχεται το άδικο. Για να καταλάβετε τι κακός άνθρωπος είναι, από τότε που έμαθε ότι προσπαθώ να γίνω re-born virgin, μου στέλνει πακέτα με φωτογραφίες του πέους του, φωτογραφίες του Αλέξη Γεωργούλη, δονητές και αγγούρια, για να με κολάσει.
Πρόσεχε Πρόβατε, καλά κάνεις και εξαφανίζεσαι για λίγο καιρό, αλλά οι δικηγόροι μου θα σε βρουν όπου και να πας!

9 comments:

Nikos Chrisikakis said...

sykia mou h katsaromala sto kendro , h gelasth einai roufiana tou provatou ! allakse graeio grigora !
N

Fraoula said...

Axaxaxaxaxa! Minos Matsas, Ke Yios eipe! Aaaaxaxaxaxaxa!

Fraoula said...

Na sou pw, epeidh se 8elw aperispasto, na grafeis kai na apolamvanw, 8es na thn dw mafioza, kai na ston ka8arisw ton Provato mia ki eksw? H mhpws h idia h uparksh tou apotelei phgh empnefshs gia sena, opote na ton parashmoforhsoume? E?

Ιφιμέδεια said...

Δεν αντέχω άλλο αυτή τη δικαστική διαμάχη. Με έχετε διχάσει.

Μα δεν σκέφτεται κανείς σας τα παιδιά; Δεν είδε κανείς σας το Kramer εναντίον Kramer??????

Yellow Kid said...

Ο συμβουλευτικός σας ιατρός, Dr. Φλάντζας, επέστρεψε και είναι έτοιμος να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Provato said...

καλά δεν έχεις καμία ελπίδα. Σήμερα ο δικηγόρος μου ο Harry Hamlin μου έστειλε δύο ακόμα κασέτες που αποδεικνύουν ότι την εποχή που ήμασταν μαζί κι εγώ σε είχα κορώνα στο κεφάλι μου εσύ πηδιόσουν με όλον τον αντρικό πληθυσμό του βορείου ημισφαιρίου.

Φυσικά αμέσως μετά το Πάσχα οι κασέτες θα δημοσιευτούν - όχι αυτή την βδομάδα, διότι ΕΓΩ σε αντίθεση με σένα σέβομαι τους θεσμούς όπως την οικογένεια και το Πάσχα... που το κέρατο είχε χτυπήσεις σελήνη την εποχή που ήμασταν μαζί.

όσο για αυτούς που απειλούν ότι θα με καθαρίσουν, ένα έχω να πω... αιδώς αιδώς Αργείοι!!

μπεεεεεεεαίσχος!

BLUEPRINTS said...

περιμένω τις κασέτες εννοείται, καλό Πάσχα

Provato said...

α, να μην το ξεχάσω... ποτέ δεν σε χτυπούσα... για τον απλούστατο λόγο ότι δεν σε έβρισκα ποτέ στο σπίτι.... ήσουν κάπου έξω και ΠΗΔΓΙΟΣΟΥΝΑ με κάποιον συνάδελφό μου ως συνήθως...

sikia said...

Αχ Νίκο μου λες? Λες να τρέφω φίδι στον κόρφο μου? Θα την απολύσω πάρ'αυτα τη κατσαρομάλα!

φραουλίτσα μου γλυκιά σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Όχι δε χρειάζεται να τον καθαρίσεις τον Παλιοπρόβατο, αρκεί που θα χάσει τη δίκη!

ιφιμέδεια μου, το έχω δει το έργο, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα σατράπη.... Τι να πω και εγώ?

yellow kid μου, τρέχω πάραυτα να δω τι μου απάντησε για το ξαδελφάκι μου τον Τσιτσι.

blueprints μου, τι περιμένεις, απάτη και μοντάζ θα είναι εννοείται!

Πρόβατε, βγήκες λοιπόν από την κρυψώνα σου για να ρίξεις το φαρμάκι σου! Ο δικηγόρος σου είναι ένας απατεώνας, γιαυτό εμφανίστηκε πέρσι στο Dancing with The Stars, που πάνε όλοι οι ξεχασμένοι D list celebrities. Αλλά τι να πει κανείς! Επειδή σέβομαι το Πάσχα που έχουμε καθώς και τα ήθη και τα έθιμα και τις παραδόσεις, θα σε αγγαλιάσω και θα σε φιλήσω, αλλά μόνο λόγω εορτών. Μετά τις γιορτές, θα τα πούμε στο δικαστήριο!!!