Friday, April 27, 2007

Reporting live from the dating scene

Βγήκα με το Νώντα και μπορώ να σας πω με μεγάλη μου χαρά ότι είναι πολύ σέξυ άντρας! Κατ΄αρχάς δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση για την επικαιρότητα αλλά έχει άποψη για όλα και αυτό πολύ με εξιτάρει. Έτσι σε κάποια στιγμή αναφέρθηκε στον Κλίντον ως τωρινό πρόεδρο της Αμερικής και ότι η κατάσταση στο Ιράκ πάει κατά διαόλου γιατί ο Κλίντον δεν ασχολείται με τα θέματα που πρέπει αλλά με τις γραμματείς του. Μου εξήγησε επίσης ότι όταν η Ελλάδα μπει στη νομισματική ένωση θα αλλάξουν πολλά και θα μπουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Και τέλος μου εξήγησε ότι στα κινέζικα εστιατόρια δε πρέπει ποτέ να παραγγέλνουμε γλυκά γιατί οι Γιαπωνέζοι δε ξέρουν από ζαχαροπλαστική, βλέπουν ζάχαρη και δε ξέρουν τι να τι κάνουν, γιατί δε πάει με το ρύζι. Και όταν του είπα "και οι κινέζοι και οι γιαπωνέζοι το έχουν αυτό?" (θα μου πείτε λατρεμένοι αναγνώστες, αυτό βρήκα να σχολιάσω? ε είχα πιει και κρασί!) με κοίταξε με ένα ύφος απορίας και μετά είπε "άσε ρε, μάθε πρώτα γεωγραφία που θες να ξέρεις και από ποιο μέρος της Κίνας...." Έτσι είναι ο άντρας ο σωστός, αυστηρός και παντογνώστης. Επειδή δε πρέπει να αμφισβητούμε τι λέει ο Νώντας ούτε να τολμήσουμε να υπονοήσουμε ότι ίσως γνωρίζουμε κάτι που εκείνος δε γνωρίζει, συμφωνούσα με όλα και έδειξα μεγαλό θαυμασμό όταν μου είπε ότι είναι μεγάλη γάτα. Δε ξέρει Αγγλικά και ήρθε στην Αμερική να δουλέψει σε ελληνικό εστιατόριο που έχει ο ξάδελφος του. Στην Ελλάδα η ασχολία του ήταν τα στοιχήματα (δε ρώτησα τι και πως, μη με ρωτάτε) αλλά όπως τόνισε "το στοίχημα δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα γιατί έχουν μπει μαλακοπίτουρες στο χώρο." Φυσικά εγώ δεν ήξερα καν ότι είχε χώρο το στοίχημα.
Βέβαια δε την είχε κόψει την επιθυμία να χώνει αντικείμενα στο ποπό του συνομιλητή του-έτσι όταν του είπα ότι το μενού του εστιατορίου είχε ωραίες φωτογραφίες στο εξώφυλλο μου είπε "να σου χώσω το μενού στον κώλο, να σου πω εγώ" και αργότερα ήθελε να χώσει το σερβίτσιο, μια καρέκλα και το γκαρσόνι.

Φάγαμε σε ένα ωραιότατο εστιατόριο και μετά πήγαμε για ένα ποτό. Είχα κουφαθεί με αυτά που μου έλεγε αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχει κρυφά προσόντα. Μου ζήτησε να πάμε σπίτι μου για καφέ, αλλά φυσικά επειδή είμαι επιπέδου και με αρχές του είπα όχι. Θα ξαναβγούμε σήμερα.

5 comments:

Katerina said...

Βλέπω να έχει προοπτικές για το μέλλον αυτή η σχέση. Λένε ότι οι βλάκες γκόμενοι κάνουν καλό κρεβάτι. Καναπέ, έστω.

Lithium said...

kali epitixia sikia mou

apolaustikotatos opws panta

filakia

sikia said...

Μακάρι κατερίνα μου, αν και ακόμα δεν έχουμε φτάσει μέχρι το κρεβάτι, δηλαδή ούτε μέχρι το καναπέ. προχωρούμε πολύ αργά....

lithium μου γλυκουλίνι, φιλάκια πολλά και σε ευχαριστώ!

maria λεμονατη! said...

καταπληκτικη περιγραφη
α ρε νωντα
δε με λες καλε συκια μου
εχει νυχακι στο μικρο δαχτυλακι και φοραει χρυση αλυσιδα στο λαιμουδακι;

Anonymous said...

Its like you read my mind! You seem to know a lot about this,
like you wrote the book in it or something. I think that you can do with
a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is great
blog. An excellent read. I will certainly be back.


Feel free to surf to my web-site - cellulite treatment reviews