Wednesday, April 11, 2007

Secrets

Το καιρό που ζούσα με τον Πρόβατο, εκείνος δούλευε στη φάμπρικα και εγώ έμενα σπίτι και έκανα δουλειές. Όμως ο μισθός της φάμπρικας ήταν ψίχουλα και πάντα απορούσα πως ο Πρόβατος συντηρούσε τα ακριβά του γούστα στα ρούχα, στα βιβλία και τα ταξίδια. Μου άφηνε ελάχιστα λεφτά για τα ψώνια του σουπερ μάρκετ και αναγκαζόμουν να κάνω οικονομίες στα πάντα. Και δε μου είχε κάνει τότε εντύπωση ότι μου ζητούσε να του πλένω και να του σιδερώνω κάτι δερμάτινα στρινγάκια, μπότες, μαστίγια (αχ ήμουν πολύ αφελής). Όταν τον ρώτησα τι τα θέλει αυτά και μου είπε ότι πρέπει να τα φοράνε στη φάμπρικα γιατί είναι νέοι κανονισμοί που επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την ασφάλεια των εργαζομένων, τον πίστεψα και αναθεμάτισα την ώρα και τη στιγμή που γίναμε Ευρωπαίοι.
Όμως με τα λίγα λεφτά που είχα, δεν μπορούσα ούτε τα βασικά να ψωνίσω. Οπότε αναγκάστηκα να ξενοπλένω σκάλες χωρίς να το πω στον Πρόβατο. Γιατί, όπως γνωρίζουμε καλά, η δουλειά δεν είναι ντροπή (η ντροπή πάλι είναι δουλειά). Και επειδή ξενόπλενα σωστά και μεθοδικά, απέκτησα πολλούς πελάτες και μέχρι και γραφείου υπουργού της τότε κυβερνήσης καθάριζα. Και, πιστέψτε με, έχει πολύ μπιχλα το γραφείο ενός υπουργού. Μια μέρα λοιπόν εκεί που καθάριζα το γραφείο του υπουργού με το Αζαξ για τα τζάμια με άρωμα λεμονιού, είδα πάνω στα χαρτιά που είχε συσωρέψει ο υπουργός ανάμεσα σε κάτι νομοσχέδια και εφημερίδες, ένα διαφημιστικό που με τρόμαξε. Πλησίασα και είδα αυτό:


Δε μπορούσα να το πιστέψω, μου κόπηκε η ανάσα, άρχισα να τρέμω και έπεσα στο πάτωμα με λυγμούς (και με το Αζαξ στο χέρι). Ο υπουργός μπήκε μέσα και ρώτησε ¨Συκιά κλαις?» «Όχι κύριε υπουργέ» του απάντησα, «να, ένα σκουπιδάκι μπήκε στο μάτι μου» Τότε ο υπουργός με πλησίασε και χουφτώνοντας με είπε «εσείς οι φτωχοί πλην τίμιοι έχω ακούσει ότι κάνετε καλό κρεβάτι». Εγώ με οργή του έδωσα μια σφαλιάρα που τον πέτυχε στο αυτί (και λίγες μέρες μετά ο υπουργός αναγκάστηκε να βγει δημοσίως και να πει ότι είχε πρόβλημα με το αυτί του και χρειαζόταν άδεια και ξεκούραση, αλλά δεν είναι τώρα αυτό το θέμα μας...) Έφυγα τρέχοντας και γύρισα σπίτι. Ποτέ δεν αποκάλυψα στον Πρόβατο ότι ήξερα για το σκοτεινό μυστικό του.

Και δε θα την αποκάλυπτα αυτή την ιστορία (γιατί άλλωστε με ξέρετε, είμαι άτομο σεμνό και πολύ πριβέ) αλλά οι δικηγόροι μου με ενημέρωσαν ότι θα την παρουσιάσουν στο δικαστήριο, γιαυτό τη μοιράστηκα μαζί σας λατρεμένοι μου αναγνώστες....

14 comments:

Tanila said...

Γιατί 10% έκπτωση στους Ρώσους;
Επειδή είναι ορθόδοξοι;

srt said...

Η διήγηση αυτή είναι σωστός λαβύρινθος... Έχει μεταφορές, αλληγορίες,φανταστικά και αυτοβιογραφικά στοιχεία (ειδικά το αν ξέρατε πόση βρόμα έχει το γραφείο ενός Υπουργού!)Θα δούμε τη διαμάχη να βγαίνει και σε άρλεκιν ;

Provato said...

κανάγια! μα τον τουτάτη θα σε εκδικηθώ!

ΨΕΜΜΜΜΜΑΤΑ!!!

BLUEPRINTS said...

χμμμ, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι ψέμματα, ειδικά αυτό με τους Ρώσους... επίσης θα συμφωνήσω ότι η διαμάχη εκτός από τα δικαστήρια πρέπει να βγει σε βιβλίο

Queerdom said...

Αχ...Με 40 εκατοστά πέος τι περίμενες Συκιά μου, να το χαρίζει μόνο σε εσένα;

Nikos Chrisikakis said...

agapimeni sykia
ti dyskoples wres perasses!!!oles aftes oi leptomereies me kanoun na se thevmazw .bravo pou andekses.!!!....alla an kai tha hthela na se yposthriksw sthn dikh -dystyxws -eimai anagasmenos na erthw ws martyras kathgorias sou .o provatos me plhsiase kai mou proteine mia synergasi-me to azhmiwto-tha milisei se enan gnwsto tou na proslhfthw sthn dhmotiki astynomia tou Kaklamani!
sniff..poly lypamai alla dystyxws prepei epitelous na doulepsw.eimai anergos edw kai 17 xronia.
geia sou Sykia !
tha ta poume sto eidwlio !
Nikos

p.s toulaxiston tha sou svinw kammia klhsh apo to jeep sou otan tha eisai aathina !

Toksiko Zampon said...

Αχ μη στεναχωριέστε δεσποινίς Συκιά. Εγώ κατά βάθος πιστεύω ότι ο κύριος Πρόβατος και εσείς είναι γραφτό να είστε μαζί και πίσω από τις διαφωνίες κρύβετε ένας πολύ μεγάλος έρωτας. Αν πάλι κάνω λάθος θα ήθελα να μου δίνατε το τηλέφωνο του, 40 πόντοι είναι αυτοί!!!

Provato said...

BLUEPRINTS σε έφαγα!!! κακομοίρη μου τι θα πάθεις αν πέσεις στα χέρια μου! αχ βαχ!


όσο για τους υπόλοιπους που θέλετε να δοκιμάσετε κάποιους από τους 40 πόντους μου παρακαλώ να στείλετε mail. Αυτόν τον καιρό ψάχνω fuck buddies!

μπεεεεε

Provato said...

niko έτσι σε θέλω. να στηρίζεις το σωστό και το δίκαιο.

sikia said...

Ε ποτέ!!! Ήρθε να ψαρέψει πελάτες και μέσα από το μπλογκ μου! Ένα νερό, ζαλίζομαι....

tanila μου δε ξέρω γιατί έχει προτίμηση στους Ρώσους, την αγγελία του σας έδειξα αλλά δεν είμαι και ο Γεωργουσόπουλος να σας την αναλύσω....

filistor μου, είναι όντως μπλεγμένα τα πράγματα, τι να πει κανείς...

blueprints μου, θα γράψω και βιβλίο!

queerdom μου, μα να γίνει ζιγκολό???

niko μου, με απογοητεύεις!! Αντί να σταθείς στο πλευρό μου που έχουμε φάει ψωμί και αλάτι μαζί, πας με το πλευρό του σατράπη ζιγκολό για μια θέση στη δημοτική αστυνομία? Εγώ σου βρίσκω καλύτερη θέση, προσωπικού μου βοηθού, με ταξίδια, υψηλές αποδοχές και υγειονομική ασφάλιση.

Τοξικό μου ζαμπόν, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Στείλτου εμαιλ του ζιγκολό αφού θες να δοκιμάσεις τους 40 πόντους, αλλά πρόσεχε... πρόσεχε καλά....και ξανασκέψου το!

Nikos Chrisikakis said...

sykia mou egw butler den ginomai !
thelw mia thesi sto dhmosio !
krima ,nai !
an pandws vreis kati pio monimo gia mena,nai tha allaksw "xarti" !!!!!!

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητή μου κυριά Συκιά¨:
(ή δεσποινίς μετα το διαζύγιο;)

Στο θέμα σας πως τραυματίζατε τον κύριο υπουργό εις το ωττό του, πρέπει να γωρίζετε πως πιθανότατα του προκαλέσατε πριξιμον κε φλεγμονήν. Συμπτώματα φυσικά, που εμφανίζονται μετά τας σεξουαλικάς παρενοχλίσις.

Τον λόγο τον έχει η δικαιοσύνη,
Dr.Φλάντζας

Ιφιμέδεια said...

Μου σπάραξες την καρδιά καημενούλα μου... Μα δεν ντράπηκε ο άθλιος να βγάλει φεηγβολάν σε δύο γλώσσες; Αυτό θα πει πήγε γιά διεθνή καριέρα..!

Δεν αξίζει να κλαις και να στενοχωριέσαι... Βάλε λίγη υδατική στα χεράκια σου, σκούπισε τα ματάκια σου και κοίτα έξω από το παράθυρο: αύριο είναι μιά άλλη μέρα. Που ξέρεις, μπορεί να υπάρχει κάποιος εκεί έξω που σε περιμένει με 41 πόντους!

Κι εσύ τσαχπίνη Πρόβατε, δεν μπορεί να την γλυτώσεις με ένα απλό "ψέμματα". Χρειάζονται στοιχεία, ντοκουμέντα! Εδώ υπάρχει ολόκληρη καταχώριση (ή μήπως νόμισες ότι δεν θα σε αναγνωρίζαμε με τα μαύρα γυαλιά;)

Yellow Kid said...

Μην δείχνεις ποτέ εμπιστοσύνη σε ενα πρόβατο! Ειδικά μετά το Πάσχα!