Sunday, April 08, 2007

Stories from the Past

Πριν μερικά χρόνια, όταν ήμουν ακόμη στη λατρεμένη πατρίδα και μόλις είχα τελιώσει το Λύκειο, τα είχα για ένα σύντομο διάστημα με έναν στρατιωτικό από την Αλεξανδρούπολη. Ήταν 30 χρονών, εργένης και πολύ όμορφος, αλλά είχε μια ιδιότητα κάπως προβληματική για τη σχέση μας. Ήταν στρατόκαβλος. Και το πιο κουφό ήταν ότι κάβλωνε με τα στρατιωτικά λες και δε τα είχε συνηθίσει. Έτσι για κάποιο λόγο του έκανε εντύπωση και του ίδιου ότι ήταν στο στρατό και φορούσε στολή. Η στολή του τον κάβλωνε πολύ και την φορούσε πάντα κατά τη διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών.
Πάνω στη φούντωση και στο πάθος ρωτούσε:
-Ποιος είμαι
-(α εντάξει, εύκολο) ο γαμιάς μου
-Ο ποιος γαμιάς σου?
-Ο εικοστός πέμπτος?
-Όχι βρε ζώον, ο ένστολος γαμιάς σου.
-Α ναι σωστά!
Και ύστερα από λίγα λεπτά άντε πάλι
-Τι φοράω?
-Εεε,,, εντάξει δεν είναι και η τελευταία λέξη της μόδας αλλά αν το συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ....
-Όχι ηλίθιο, στολή φοράω
-Α ναι ναι στολή
-Τι φοράω είπαμε?
-(Τώρα τεστ μνήμης κάνει?) Στολή!

Είχε βιντεοκασέτες με παρελάσεις και CD με μουσική εμβατηρίων. Μια φορά έγραψα σε μια κασέτα από στρατιωτική παρέλαση ένα επεισόδιο απ’την Τόλμη και Γοητεία, και κόντεψε να με σφάξει. Μάζευε και φωτογραφίες από τανκς και ήταν συνδρομητής και σε κάτι στρατιωτικά περιοδικά που είχαν φωτογραφίες από αεροπλάνα και στρατιωτικές βάσεις (χάθηκε ο κόσμος να βάζανε και καμιά με τον λόχο ημίγυμνο?) Χωρίσαμε όταν πήρε μετάθεση. Ο αποχαιρετισμός ήταν πολύ πολιτισμένος, φάγαμε σπίτι του (σουβλάκια) και μου έκανε και δώρο ο καημένος ένα βιβλίο για την Ηχώ των Αιθέρων, ή κάτι τέτοιο. Και στην αφιέρωση έγραφε «Για να εκτιμήσεις τις αξίες της πατρίδας μας, ο ένστολος γαμιάς σου.» Μετά από λίγο καιρό πήγα ένα σωρό βιβλία δωρεά στη δημοτική βιβλιοθήκη του Δήμου Χαλανδρίου και ανάμεσα τους και αυτό. Δε ξέρω αν ελέγχουν τα βιβλία πριν τα βάλουν στα ράφια, αλλιώς πολλές φορές αναρωτιέμαι τι θα σκέφτεται όποιος δανείστηκε το βιβλίο (αν ποτέ.....) και διάβάσε την αφιέρωση.

6 comments:

Queerdom said...

Τώρα να φανταστώ ότι δεν θέλεις ένστολους γαμιάδες πια; Έχουν κάτι όμως..όχι ολοι οι ένστολοι. Παιχνιδάκια εξουσίας..Με την απαραίτητη δόση "διαστροφής"

Yellow Kid said...

Και πάνω που αναρρωτιόμουνα "ποιός γαμεί αυτόν τον τόπο"!

srt said...

Πάντως ένα είναι το συμπέρασμα. Η "ανωμαλία" στο κρεβάτι είναι ανεξάρτητη από κοινωνικό status. Από μεταπτυχιακούς φοιτητές που διέπρεξαν, με κόλλημα στην ιστορία μέχρι στρατόκαυλους αξιωματικούς.
Καθένας με την τρέλα του. Εσύ όμως πώς τους συνδύασες ;

sikia said...

queerdom μου, καλέ και βέβαια θέλω ένστολους, δε το βάζω κάτω! Γιελλοουκιντούλι μου, δεν ήξερες, δε ρώταγες!
filistor μου, αχ εγώ έχω γνωρίσει πολλούς τρελούς εραστές, αν γράψω για όλους θα θέλω δέκα μπλογκς. Αλλά και ο μεταπτυχιακός και ο αξιωματικός ήταν προικισμένοι, u know what i mean.....

Lili said...

φανταζομαι τον συνειρμο για τις 'αξιες της πατριδας μας."

ρε συ πουλακι μου, τους ιδιους γκομενους κθκλοφορουσαμε?
:P

( oxi δεν μου ζητησανε ποτε να πω την λεξη γαμιας αλλα στα υπολοιπα με την στρατο μουρλα...)

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

Πτού σου, γκαντεμιά!
Που όταν φόραγα τη στολή (του στρατιώτου, μην τρελλαθούμε), όλες οι ωραίες την είχανε κάνει γι' αλλού!
Και στη Μυτιλήνη τι να βρεις, χειμωνιάτικα;