Thursday, January 10, 2008

Πως πέρασα στην Ελλάδα- Part 2

Φτάντοντας στη λατρεμένη πατρίδα και μετά από εντονότατες πιέσεις του ξαδέλφου μου αποφάσισα να τον ακολουθήσω εκείνον και την παρέα του στο Πήλιο για τα Χριστούγεννα. Έμαθα μάλιστα ότι στην παρέα θα ήταν και ένας φοιτητής από την Κολομβία ο οποίος περνάει έξι μήνες στην Ελλάδα. Και το επόμενο πρωί μετά την άφιξη μου μπήκαμε σε δύο αυτοκίνητα και ξεκινήσαμε το ταξίδι. Φτάσαμε στο σπίτι που θα μέναμε, το οποίο καθότι κλειστό πριν την άφιξη μας, ήταν σα παγόβουνο. Μέσα στο σαλόνι που μιλούσαμε, βλέπαμε καπνό να βγαίνει από τα στόματα μας, και είχαμε παγωμένες μύτες. Ανάψαμε θέρμανση και τζάκι ώστε μετά από πάρα πολλές ώρες οι πιο θαρραλέοι άρχισαν να βγάζουν τους σκούφους και τα γάντια, και στο τσακίρ κέφι βγάλανε και τα μπουφάν. Ο Κολομβιανός φοιτητής ήταν νοστιμούλης, δε μπορώ να πω, αλλά λίγο δύσκολος στα γούστα του, δεν έτρωγε κρέας, δεν έπινε γάλα, δεν ήθελε καρότα, δεν του άρεσε το ψωμί και τα όσπρια, δε ξέρω τι ακριβώς έτρωγε γενικώς. Αλλά είχαν όλοι αγχωθεί γιατί τα γύρω εστιατόρια δε θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τα γούστα τους, και αναγκαστήκαμε να ψωνίσουμε διάφορα που μετά από πολλές διαπραγματεύσεις τα ενέκρινε προς κατανάλωση. Ήταν λίγο περίεργο άτομο, καθόταν μπροστά στην τηλεόραση και έβλεπε ελληνικά κανάλια (δε μιλάει ελληνικά όμως). Το επόμενο πρωί ξύπνησα και τον βρήκα στο καναπέ να βλέπει Μενεγάκη, Το περίεργο όμως ήταν ότι σε διάφορα σημεία γέλαγε (χωρίς να γελάνε στην τηλεόραση) και μετά σοβάρευε πάλι, σα να άκουσε ένα ανέκδοτο και μετά του πέρασε. Από τη πρώτη στιγμή έπαθε κόλλημα με τη Μενεγάκη, δε μπορούσες να αλλάξεις το κανάλι. Εν τω μεταξή αυτή ήταν έγκυος στον 2340 μήνα, οπότε υποψιάστηκα ότι ο Κολομβιανός είναι βιτσιόζος και του άρεσουν οι έγκυες. Αλλά μάλλον είναι γκέι, γιατί μετά από τρεις βραδιές έκανε άγριο σεξ με τον Παντελή, ένα παιδί από την παρέα μας. Μπορεί βέβαια να είναι και μπάι-σεξουαλ. Πάντως ο Παντελής φατσικώς δε φέρνει στη Μενεγάκη, πιο πολύ στο Κάρολο Παπούλια φέρνει.

Στο επόμενο μου ποστ θα σας διηγηθώ πως ο Κολομβιανός στάθηκε αιτία παρά λίγο να μείνω για πάντα στο Πήλιο.

Ως τότε όμως, να σας ενημερώσω πως η ποιητική μου συλλογή "Αραχνούφαντες καπότες" θα κυκλοφορήσει από τον αγαπημένο μου εκδοτικό οίκο, εκδόσεις Πουστραντώνη, σε 2-3 μήνες. Η συλλογή αυτή είναι μια ελεγεία του έρωτα και μια γροθιά στο κατεστημένο. Σας παραθέτω ένα μικρό δείγμα.

Τα έφτιαξα με ένα τρέντυ
το γαμίκουλα Λαυρέντη
μα πως τιμή να του απονείμω
που κατά βάθος είμαι emo

20 comments:

Tanila said...

Δε χρειάζεται να μας διηγηθείς πως ο Κολομβιανός παρά λίγο να σταθεί αιτία να μείνεις για πάντα στο Πήλιο. Ήδη από το σκηνικό με τα τρόφιμα και τη Μενεγάκη, είμαι προφανές ότι είναι γκάου, επικίνδυνος, και μάλλον ψυχοπαθής. Μακριά!
(τυχρεεεεέ, γουστάρω Πήλιο με χιόνι, γενικά γουστάρω Πήλιο, κι ας είμαι θαλλασινό κορίτσι)

revqueer said...

ΧΑΧΑΧΑ!!! Τελικά μάθαμε τι έτρωγε ο Κολομβιανός!

phoinix said...

και γιατί δεν το έκανες εσύ με τον Παντελή ή με τον Κολομβιανό?
Γινότγανε σεξ και έλειπες?
Γιατί δε πήγες να χτυπίσεις ευγενικά τη πόρτα όπως όλες τις καλές τσόντες και να ρωτήσεις αν χρειάζονται βοηθεια?
Ο ξάδερφος πως το πήρε που οι φίλοι του το τρίβουν το χιόνι?
ουφ έχω πολλές απορίες!!

TzinaVarotsi said...

βρε τον Κολομβιανό....δύσκολος "άντρας"..

ΠΑΥΛΟΣ said...

Αυτά τραβάς για να μας στήνεις έτσι ασπλαχνα. Αλλά τι περιμένεις.

Πέρασα μόνο για να σου πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Προβατούκο i love you!!!

oni said...

Ax k gw tis idies apories me ton phoinix exw! Poly sourpouitsos aytos o Kolombianos! (O Pantelhs htan wraios toulaxiston?)

3 parties a day said...

Περιμένουμε εναγωνίως το παρτ 3!

Constademon said...

Sorry κι όλας αλλα τι σουρεάλ σκηνικό ηταν αυτό; Στο Πήλιο με κολομβιανό που εμοιαζε στον Παπούλια και ηταν φαν της Μενεγάκη; ΕΛΕΟΣ !!!

Ναυτίλος said...

Καραπεριπτωσάρα ο Κολομβιανός βρε παιδάκι μου... Αλλά τα Ελληνικά κωλαράκια τα τρύγιζει πάντως... το δικό σου, καλή μου, γιατί έμεινε απεριποίητο;!

Περιμένω εναγωνιωδώς να κυκλοφορήσει η νέα σου ποιητική συλλογή και στα ντόπια βιβλιοπωλεία της Ξάνθης για να το αγοράσω.

:-D

Sandy Cheeks said...

Sikia θεά αγαπημένη, προσκυνώ, μεγάλη η χάρη σου. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο γκλάμορους μπλοκ σου.
Μου άρεσε πολύ το βίτσιο του Κολομβιανού φίλου σου με την γκαστρωμένη Μενεγάκη, αλλά και ότι τελικά ο Κολομβιανός έφαγε του φίλου σου του Παντελή το σύκο.
Σε αγάπησα που κατά βάθος είσαι ΕΜΟ.
I love EMOs !!!

Slourp!!! said...

ts ts ts!!!
pali den ekanes sieksaki....ts ts ts ts!!!

Ιφιμέδεια said...

Μα τι κωλομβιανός ήταν αυτός; Τζούφιος; Μη χειρότερα δηλαδή!

Τέλος πάντων εγώ από το ποστ αυτό κρατάω το εκπληκτικό σου ποίημα-πρόγευση κοινωνικού προβληματισμού που μπορώ να το συγκρίνω μόνον με τα ανάλογα κοινωνικά στιγουργήματα της Καλής Φέρρη, όπως το ιατροβιολογικό

Μου ρυθμίζεις τις ορμόνες μου,
τη ροή του αίματός μου,
μου ρυθμίζεις τα βιμπράτα μου
και τους χτύπους της καρδιάς μου
κλπ. κλπ.

Ελπίζω να μην είστε και οι δύο υποψήφιες γιά Νόμπελ Λογοτεχνίας φέτος. Θα βρεθώ σε εξωφρενικό δίλημμα!

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητή Υπουργού Πηδείας:

Καταρχάς ,μας φύγατε πρωτού καλώς καλώς μας έλθετε.
Αλλά μίαν ερώτησιν Κολομβιανής φύσεως θά ήθελα να σας κάνω:
Είσθε σίγουρη πως ο εν λόγω κύριος γελούσε διατί εβλεπε την Μενεγάκιν ως τον εθνικόν μας Χονδρον κε Λιγνόν; Δοκιμάσατε να του αλλάξετε το κάναλιον κε να δείτε πως θα αντιδρούσε ας πουμε είς την θέαν του κυριού Αυτιά ή του Κυρίου Κουίκ;

Σκοπέυσθε να μάθετε καλού κακού,
Dr.Φλάντζας

Είδωλο said...

Aμ δε θα μαθω την adress σου, Μουτζαχεντιν θα σου στειλω να σε μαζεψουν που περασες απο την Αθηνα και μου θελες και Πηλιο βλαχα...
Εμενα αλλα μου χες υποσχεθει
και για να εχουμε καλο ερωτημα, που ειναι οι τσικουλατες μου?

Να προσεχεις να διπλοκλειδωνεις την πορτα σου τα βραδια...
μουαχαχαχα ..χα χα..

mahler76 said...

Αξιότιμή Sikia
Από όσο μπορώ να κρίνω απο τα παράπονα των αναγνωστών μάλλον στήσατε πολύ κόσμο σε αυτή σας την τουρνέ στο Greece μήπως τελικώς ο πρόβατος είχε δίκιο όταν μου έλεγε να μην σας παίρνω στα σοβαρά πως θα με επισκεφτείτε στη σχολή????
Μετά τιμής
mahler76

g for george said...

A βρε sikia, μας έλειψες!
Τουλάχιστον τώρα που επέστρεψες θα έχουμε αφθονα νέα και ποστς!

BLUEPRINTS said...

βρε καλώς τα παιδιά... τώρα τι να σχολιάσω; ότι σιγά-σιγά θα χάσεις όλους τους υποστηρικτές σου στη δίκη; ότι ψάχνω ήδη για άλλο συν-μοναχό για το μοναστήρι; ότι (σύμφωνα με τις φήμες και τα ροζ dvd) κι όμως βρέθηκες με μέλος της μπλοκόσφαιρας; οι αναλύσεις και η ανάκριση του Παντελή του Κολομβιανού κι όλων των κατοίκων του Πηλίου θα ρίξει φως στην υπόθεση...

Equilibrium said...

Κι ως κάτοικος του Πηλίου έχω δύο να δηλώσω:

1. Φτού σου, να'ρθεις και να μη μας το πεις για να πάμε για ένα καφέ!

2. Πρόβατε κοντογχωριανέ μου είμαι μαζί σου στη δίκη. Κάλεσε με μάρτυρα!

Ακούς εκει...!

sikia said...

τανίλα. ψυχοπαθής δε λες τίποτε!!

revqueer μου, ναι μας βγήκε τσαχπίνης!

phoinix μου, μα εγώ είμαι πολύ σεμνό άτομο, δε μπορώ να συμμετάσχω σε σεξουαλικά όργια, είμαι άνθρωπος της διανόησης,

νιόβη μου, όντως!

Παυλούκο μου γλυκέ, συγχώρεσε με! Χρόνια Πολλά!

onouli μου, άστα! Ο Παντελής είναι όπως προείπα σα τον Κάρολο Παπούλια, του βάζω 6 στα 10.

sikia said...

3 parties a day μου, η συνέχεια ήταν εξίσου λυπηρή.

constademon μου, αυτό λέω και εγώ!

ναυτίλε μου γλυκέ, σε ευχαριστώ, να προμηθευτείς τη ποιητική μου συλλογή οπωσδήποτε!

sandy cheeks μου, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου στέλνω πολλά φιλάκια!

slourp μου, πάλι αποχή, πάλι!

ιφιμέδεια μου, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ας ελπίσουμε να μην υπάρχει ανταγωνισμός για το Νόμπελ!

Δόκτωρα λατρεμένε, έχετε δίκιο σε αυτό που ρωτάτε, αλλά κάθε φορά που πήγαινε κάποιος να αλλάξει το κανάλι, μούγρκιζε ενοχλημένος!

x-oyranouli μου, αφού σου λέω έμπλεξα! Δείξε λίγη κατανόηση! Μόνο τις σοκολάτες σου σκέφτεσαι! Εδώ σου λέω, με απήγαγαν!

mahler76 μου, μην τον ακούς τον ποταπό Πρόβατο που με συκοφαντεί συστηματικά! Και βέβαια θα έρθω να σας επισκεφτώ στη σχολή! Και θα τραγουδήσουμε και θα φέρω σοκολάτες και καραμέλες για όλους!

george μου γλυκέ και εσύ μου έλειψες!

blueprintsouli μου, δείξε κατανόηση και μη με καταδικάζεις! Συγγνώμη σου ζητώ, συγχώρεσε με! Το μοναστήρι μας περιμένει!

equilibriumuli μου, δεν ήξερα ότι είσαι Πήλιο!! Αχ θυμόσανε μαζί μου οι Αθηναίοι που δε πήγα για καφέ, θυμώσανε και οι Πήλιοι (έτσι λέγεται?)-κανείς δε με συμερίζεται σε αυτή τη χώρα!