Thursday, January 31, 2008

why



Στη δουλειά η στρίγγλα σήμερα το πρωί σε σύσκεψη μάς έβαλε να μαντέψουμε πόσα κιλά έχει χάσει (εδώ και καιρό κάνει μια δίαιτα με κάτι χάπια που την αναγκάζουν να έχει ευκοίλια συνέχεια-τώρα που το σκέφτομαι, περιτριγυρίζομαι από άτομα με εντερικές διαταραχές). Η τρελοκοτσιδού-κουτό κορίτσι της είπε "εεε... ξέρω εγώ, εγώ είμαι και σχετικά καινούργια, να πω καμιά 2-3?" Εγώ φυσικά όντας χρόνια στο κουρμπέτι και έχοντας πολλαπλά πτυχία στο γλείψιμο απάντησα "τουλάχιστον 20! έχεις γίνει μοντέλο, δε σηκώνω κουβέντα, μοντέλο έγινες!" Η στρίγγλα χαμογέλασε αλλά το χαμόγελο της πάγωσε όταν ένας άλλος βλάκας (ο Μάρτιν) πρόσθεσε "εγώ πάντως δε κατάλαβα ότι έκανες δίαιτα, δε βλέπω διαφορά". Μάρτιν χρυσό μου, αποχαιρέτα την την αύξηση που προσδοκούσες, όσο για τη προαγωγή, ζωή σε λόγου μας. Η στρίγγλα τον κοίταξε άγρια και τον ρώτησε "τι κάνει η γυναίκα σου? ακόμα άνεργη είναι?" (η γυναίκα του προσπαθεί να βρει δουλειά εδώ και οκτώ μήνες). Εγώ ως ιεραπόστολος, παιδί των λουλουδιών και γατούλα του σεξ, για να αλλάξω το θέμα και να προσφέρω μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στη συζήτηση άλλαξα αμέσως το θέμα αναφέροντας τη Χίλαρυ και τον Ομπάμα. Η στρίγγλα όμως παρέμεινε κατσούφα και με εκνευρισμό ρώτησε "τώρα που κολλάει αυτό?" και ο Μάρτιν απάντησε "επειδή και η Χίλαρυ το παλεύει με την εμφάνιση της αλλά δε της βγαίνει, είναι γερασμένη και αντιπαθητική" Ε όχι και να με εμπλέξεις και εμένα στην επικείμενη σου απόλυση και το μπουνίδι που θα φας, ηλίθιε. "Όχι όχι, το είπα γιατί η γυναίκα σου είναι άνεργη, και πιστεύω ότι η πορεία της οικονομίας θα κριθεί από τον επόμενο πρόεδρο." Η στρίγγλα με εκνευρισμό είπε "αφήστε τις φλυαρίες, να γυρίσουμε στη δουλειά!" Ποια φλυαρία μωρή κότα, εσύ μας ρώτησες για το πάχος σου. Τέλος πάντων, αργότερα με πήρανε τηλέφωνο να μου πουν ότι το αμάξι έχει μεγάλο πρόβλημα και θα χρειαστεί πολλά λεφτά για να το φτιάξουν. Άσε που στο συνεργείο δεν είναι χοτ σέξυ κύριοι όπως στις ταινίες, αλλά ο Πάγκαλος με φόρμα. Και η αποχή από το σεξ συνεχίζεται, τα νεύρα μου!



Υ.Γ. Σε αυτή τη διαφήμιση είχαν προσλάβει τον Πρόβατο για να τους βοηθήσει:

14 comments:

Tanila said...

Ένας απ'τους λόγους που χαίρομαι που είμαι μόνιμη, είναι που όταν με ρωτάει καμιά γελάδα αν έχασε, μπορώ να απαντάω ότι ΚΑΙ ΠΗΡΕ κιλά ΚΑΙ κρέμασε, χωρίς να αγχώνομαι για το μέλλον μου.
Είναι εμφανές το ίχνος της προβατίσιας ουράς στην άμμο.

Ιφιμέδεια said...

Αχτι τραβάς κι εσύ από τη στρίγγλα σου και τους πανηλίθιους συνεργάτες...

Κρίμα πάντως γιά το συνεργείο. Εδώ τα πράγματα όπως τα ξέρεις: πάντα υπάρχει ένα ωραίο αγοράκι με το εργαλείο στο χέρι!

Μην το βάζεις κάτω.

Ναυτίλος said...

Γλυκό του κουταλιού, Συκαλάκι μου, ανέγγιχτό στο ράφι ξεχασμένο,

Είναι απίστευτο το τί τραβάς στα ξένα χώματα της ξενιτιάς. Αλλά σε παραδέχομαι, με χάρη γατιού ξεγλιστράς από τις παγίδες που σου βάζει η στρίγκλα (η φώτο. Τέλεια btw)! Όσο για τ’ αμάξι, ναι, ξέρω... Σε συνεργείο μεγάλωσα. Τόσοι και τόσοι συνάδελφοι του πατέρα μου, όλοι στο ίδιο καλούπι: Με κιλά, τρίχα, μπίχλα, και βλέμμα πεινασμένου τσακαλιού όποτε έμπαινε πελάτισσα στο μαγαζί, έστω και γιαγιά! (Secret info: Μόνο τα τσιράκια αξίζουν, αν και συνήθως οι ηλικίες τους ξεκινάνε από τα 15-16, οπότε είσαι σε μια γκρίζα ζώνη νομιμότητας).

^_^;

mahler76 said...

Mia Cara Sikia

1-Αυτή τη φώτο της Τζένης Χειλουδάκη που την βρήκες????

2-Γιατί δεν ασχολείσαι λίγο περισσότερο με τις Αμερικανικές εκλογές???? Εγώ είχα χτυπήσει γκόμενο πρίν χρόνια σε τρόλεϊ ακινητοποιημένο λόγω συγκέντρωσης του Κ.Κ.Ε. (εκεί που μένω μαζεύει κόσμο το κόμμα). Για σκέψου το.

3-Αυτά λές συνέχεια για τον πρόβατο και γαμάει αβέρτα εδώ στην Αθήνα. 178ος είμαι στη λίστα αναμονής.

oni said...

Χριστέ μου δικαιολογεί πλήρως το παρατσούκλι "η στρίγγλα"! Να γυρίσει να πει στον άλλον για την άνεργη γυναίκα του; Καλά κι ο βλάκας ο Μάρτιν δουλεύοντας δίπλα σου Συκιά μου δεν πήρε λίγο από το τακτ και την καλοσύνη σου;

Sanity Loss Era said...

Σοβαρη διευθυντρια εχεις! Μα ειναι δυνατον να σας μαζευει για να σας ρωτησει αν εχασε κιλα???? Μα ελεος!

Anonymous said...

χαχαχαχαχαχα!

BLUEPRINTS said...

sikia μου σε λατρεύω... αλλά δεν θα κάνεις τον κόσμο καλύτερο... μόνος... (ενώ με παρέα;)

υ.γ.: είναι μεγάλη αυτή η πατούσα για τον πρόβατο, δεν είναι;

Είδωλο said...

Tι τραβας, η ζωη σου ανετα γινοτανε σιριαλ και τωρα που δεν εχει και αλλες σειρες αντιπαλους στην Αμερικη θα σκιζαμε Συκια μου

Αληθεια τι επαθε το αμαξακι σου?

comingThrough said...

oraies eikones, eidika tis durex!!!
bee ouou beee, where r u?!:P

Ιδομενέας said...

χαχαχα!

υγ: στην εικόνα, είναι σίγουρα η ουρά του πρόβατου, η αληθεύουν οι φήμες;

Dr.Φλάντζας said...

Αγαπητή Υπουργού Πηδείας:

Επειδή το να μαντέψετε τα κιλά (έστω τα γραμμάρια) που έχασε η φίλτατη Στρίγλα σας τυνχανει παιχνιδι κομματάκι δύσκολον εμείς φροννίσαμε να σας καλέσουμε είς ενα λίγο ποιο έυκολο μλπογοπάιχνιδον.

Το μόνο που θα χρειασθείτε είναι να ξεθάψετε τους τόμους με τα ποιήματα,
Dr.Φλάντζας

sikia said...

τανίλα μου, καλά κάνεις και τους βρίζεις όλους!

ιφιμέδεια μου, εδώ στο συνεργείο χάλια η κατάσταση, που να σου λέω...

ναυτίλε μου γλυκέ, αχ εδώ δεν έχει τίποτις καλό στο συνεργείο που πάω, άστα να πάνε....

mahler76 μου, λες η ενασχόληση με την πολιτική να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα? Και σε ποιο στρατόπεδο να πάω, Ομπάμα ή Χίλαρυ?

onouli μου, καθόλου δε μαθαίνει αυτός, ότι του κατέβει λέει και αυτός...

sanity loss era μου, για να πούμε του στραβού το δίκιο, η σύσκεψη ήταν για άλλο λόγο, αλλά αυτή ξεκίνησε τη συζήτηση για τα κιλά της...

anisixe μου φιλάκια!

blueprintsouli μου, έχει μεγάλες πατούσες, μη τον βλέπεις έτσι ζουμπουρλό....

x-oyranouli μου, αχ όχι σήριαλ, αρχαία τραγωδία πρέπει να γίνει! το αυτοκινητάκι μου και τι δεν έχει να λες, άστα να πάνε, θα βάλω τα κλάματα, και δεν έχω καταλάβει και ακριβώς γιατί δε ξέρω από αυτοκίνητα, αυτά είναι αντρικές δουλειές...

comingthrough μου, πρόσεχε με τον πρόβατο!

ιδομενέα μου, πρόκειται για το 41ποντο πέος του, και δεν είναι φήμες, είναι όντως 41 εκατοστά!

Δόκτωρα λατρεμένε σας ευχαριστώ για την πρόσκληση. Το ποστ της Τρίτης θα είναι αφιερωμένο στην πρόσκληση σας!

ethanandthecity said...

lol@ tanila

αυτός ο συνάδελφος σου 100% στρέητ και με τη βούλα δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο χαιβάνι