Tuesday, October 09, 2007

Scotch



Μη τους βλέπετε τους Σκωτσέζους μέσα στην καλή χαρά και νομίζετε ότι δεν έχουν και αυτοί τα προβλήματα τους. Χθες στη δουλειά μάς έλεγε ένας συνάδελφος που μόλις επέστρεψε από Σκωτία, ότι σε μερικές περιοχές έχουν μεγάλη θνησιμότητα και μέσο όρο ζωής ανάλογο χωρών του Τρίτου Κόσμου. Μήπως φταίει η διατροφή τους, ο καιρός, το gender confusion με τις φούστες, ποιος ξέρει. Θα μάθαινα και άλλες λεπτομέρειες για τη Σκωτία, αλλά πάνω που μας τα έλεγε ο συνάδελφος στην κουζίνα, μπήκε μέσα η στρίγγλα και ρώτησε "έχουμε μιτινγκ και δε το ξέρω? Πηγαίντε στα γραφεία σας." Εσένα, αγάπη μου, όταν είχαν μήτιγκ για τρόπους συμπεριφοράς και συμπόνοιας και ανθρωπιάς, δε το ήξερες και δε πήγες. Παλιοστρίγγλα! Η στρίγγλα πριν πολλά χρόνια είχε παντρευτεί έναν κύριο για τρία χρόνια και χωρίσανε. Ο κύριος αυτός τι θα τράβηξε ο δόλιος.... Αυτή η βλαμένη έχει τη φωτογραφία του πίσω από την πόρτα του γραφείου της πάνω σε ένα στόχο από αυτόν που πετάς βελάκια. Η ίδια νομίζει ότι και καλά είναι χαριτωμένο και αστείο, αλλά αυτός ο καημένος στη φωτογραφία (η οποία είναι από την ημέρα του γάμου τους) έχει ένα ύφος του στυλ "Σώστε με" με βουρκωμένα μάτια. Πως άντεξε μαζί της για τρία χρόνια....

Ον άδερ νιουζ, άρχισα τις ετοιμασίες για το ραντεβού με τον οδοντίατρο. Πήρα οδοντόπαστα που γυαλίζει, τονώνει, παστώνει, αναζωγονεί και ανακαινίζει τα δόντια. Πήρα οδοντικό νήμα με γέυση βανίλια. Πήρα στοματικό διάλυμα με γεύση μπριζόλα (ή μέντα, δε θυμάμαι). Τι άλλο πια να κάνω? Ρώτησα τη ρεσεψιονίστ λεπτομέρειες για το πως είναι, αλλά εκείνη μου έλεγε αμερικανιές γενικόλογα "he is great, he is cute, he is handsome, he is really nice". We will see..... τη Δευτέρα ή που θα αγκαλιάζω τη ρεσεψιονίστ και θα της πάω ένα ταψί μπακλαβά, ή που θα τη ξεμαλλιάσω (και έχει και εξτένσιονς)...

16 comments:

Ιφιμέδεια said...

Λατρεμένη μου Συκιά,

διερωτώμαι: όλα τα γραφεία έχουν από μία στρίγγλα; Τουλάχιστον η δικιά σας (συνάγω ότι) πηδήχτηκε με τον δυστυχή θνητό-στόχο βελακίων. Η δικιά μας η απήδηχτη πηδάει τα νεύρα μας. Που κακό χρόνο νά΄χει.

Τέλος πάντων ιν άδερ νιούς που λες κι εσύ: όντως τιναί περιοχαί της Βορείου Αλβιόνος είναι τριτοκοσμικαί από ότι μαθαίνω. Μιά φίλη μου πήγε οδοντίατρος (ναι, ναι) στα Σέτλαντς και την κοιτάζανε σαν να ήρθε να τους πάρει το σκαλπ. Αν δεν ήταν παγωμένη η θάλασσα θα είχε γυρίσει κολυμπώντας.

Καλή τύχη με τον οδοντίατρο. Κι αν σου κάτσει σκέψου ότι θα έχεις πραγματοποιήσει το μικροαστικό ελληνικό όνειρο "να πάρεις γιατρό"!!

Είδωλο said...

Δεν μου λες γλυκο μυ κοριτσι το τηλεφωνο αυτου του Κυριου στην φωτο δεν μπορεις να μου το βρεις?
Εχω την αισθηση οτι θα ειναι πολυ πετυχημενο αυτο το προξενιο

ΗarryTsopanos said...

Τι τραβας κι εσυ με τις χαζες στη δουλεια σου ασε και εδω το ιδιο χαζες ειναι,πρωιμη εμμηνοπαυση εχουν μαλλον.Τωρα με την συναντηση τι να πω....καλη επιτυχια.

StarDust said...

Kala e afti prepei na nai gia poli ksilo. Ase pou tha nai standar anorgasmikia pffff

Ante na doume ti leei k o odontiatros...

fevis said...

Να είσαι ψύχραιμη, cool και στον κόσμο σου... Σιγά μην κάνουμε και έξτρα ετοιμασίες για τον γιατρουδάκο... Αυτός να κάνει έξτρα ετοιμασίες που κλήρωσε και του έτυχες εσυ... Μην πάρω ανάποδες τώρα!!!

g for george said...

Μήπως φταίει η διατροφή τους, ο καιρός, το gender confusion με τις φούστες, ποιος ξέρει...

Λατρεύω να σε διαβάζω, δεν ξέρω αν στο έχω πει!!

Καλή επιτυχία και ελπίζω όλα να πάνε καλά.

ΠΑΥΛΟΣ said...

Καλή επιτυχία με το ραντεβού ή με τα εξτένσιονς της κοπελιάς στον γκισέ. Όλα καλά θα πάνε ΛΟΛ

Alexandros said...

@ Ιφιμέδεια

"όλα τα γραφεία έχουν από μία στρίγγλα; Τουλάχιστον η δικιά σας (συνάγω ότι) πηδήχτηκε με τον δυστυχή θνητό-στόχο βελακίων. Η δικιά μας η απήδηχτη πηδάει τα νεύρα μας. Που κακό χρόνο νά΄χει."

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Φοβερή ατάκα!

phoinix said...

ε πως να μην τα κακαρώνουν οι Σκωτσέζοι!.κάνουν σκωτσέζικα ντουζ και μετά βγαίνουν έξω ξεβράκωτοι!
Πολλά θέλει νομίζεις με τέτοια υγρασία?

τους οδοντίατρους δεν τουε εμπιστεύομαι!
πρώτον λένε "δε θα πονέσεις" και εσύ ουρλιάζεις!
δεύτερον μιλάνε συνέχεια και εσύ δε μπορείς να τους πεις τίποτα με τόσα πράματα στο στόμα
και τρίτον είναι ίσως το μόνο επάγγελμα (μαζί με τους μπράβους) που πληρώνονται για να σε βασανίζουν!

απαπα!καταραμένη φάρα!
σαδιστές!
να είσαι έτοιμος για kinky φάσεις!

BLUEPRINTS said...

γιατί κάτι με φοβίζει σ'αυτό το blind date που κανονίζεις; (και δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει το διάλυμα με γεύση μπριζόλας)

guerrero7,62 said...

αυτο ειναι που λενε φουστα-πουτσα-γοβα; :ΡΡΡΡ

Mirela and Soula said...

Ωραία η φωτογραφία του Steve Hooper, το σετάκι του με το kilt ήταν πάντα το αγαπημένο μου μετά απο αυτό με το κουσούμι που είχε...!

Πάντως, δεν ξέρω τι προβλήματα έχουν οι καημένοι οι Σκωτσέζοι, εγώ το χω κάνει τάμα να πάω μια μέρα στην όμορφη Σκωτία και να πάρω πολλούς απο δαύτους!

Καλή τύχη με τον οδοντίατρο... για να το λέει η κοπελιά καλό catch θα είναι...όχι σαν τον Νώντα βέβαια, αλλα τι να κάνουμε???

Mirela

Yellow Kid said...

ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ και αυτού οι Σκωτσέζοι!

revqueer said...

Δεν έχω ιδέα τι έγραψες στο κείμενο, έχω κολλήσει με τη φωτογραφία!

sikia said...

ιφιμέδεια μου, τελικά νομίζω όλα τα γραφεία έχουν μια στρίγγλα ή ένα στρίγγλο.... όσο για το όνειρο του γιατρού, η οδοντιατρική περίθαλψη είναι πανάκριβη στην Αμερική οπότε θα είναι πολύ βολικό και εδώ στην παγωμένη ξενιτιά.

x-oyranoyli μου, θα το βρω το τηλέφωνο για να επικοινωνήσεις μαζί του, αλλά πρόσεχε, είναι πολύ ντροπαλό παιδιί, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

χάρη μου, σε ευχαριστώ! Ναι οι χαζές είναι παντού!

astrel μου, αυτό λέω και εγώ, ανυπομονώ να δω τι λέει...

fevis μου γλυκιά, δίκιο έχεις, αυτός να προσπαθήσει, να δούμε τι αξίζει!

george μου γλυκέ, πολλά φιλάκια!

παυλούκο μου, θενκ γιου!

αλεξανδρούκο μου, φιλάκια!

phoinix μου, σε γενικές γραμμές το kinky δε το απορίπτω, αλλά όχι στην καρέκλα του οδοντίατρου...

blueprintsouli μου, λες? τι δηλαδή? μη μου λες τέτοια και πήρα και καινούργιο μεταξωτό πουκάμισο για την έξοδο...

guerrero7,62 μου, ναι όντως αυτό lol!!!

Mirela μου, καλά θα κάνεις, έχει πολύ χοτ Σκωτσέζους!!!

yellowkidouli μου, ότι τραβάνε, τραβάνε!

revqueer μου, η αλήθεια είναι ότι η φωτο σε κάνει να ταξιδεύεις!

comingThrough said...

boliko to kilt etsi opos to skeftomai!!!