Sunday, October 07, 2007

This weekend

Λατρεμένοι αναγνώστες άλλο ένα Σαββατοκύριακο πέρασε και τώρα που είμαι single, συνειδητοποιώ πόσο ατέλιωτα μπορεί να είναι τα Σαββατοκύριακα.
Το Σάββατο το απόγευμα γυρνώντας από ψώνια έπεσα στην είσοδο της πολυκατοικίας στο φίδι το κολοβό (formerly known as Τσουτσουνέλα) η οποία με το που με είδε, έτρεξε να με αγκαλιάσει και άρχισε να κλαίει (με κροκοδείλια δάκρυα). "Αχ σε παρακαλώ, πρέπει να μιλήσουμε, δεν είναι σωστό να χαλάσει η φιλία μας" μοιρολογούσε. Αυτό έπρεπε να το σκεφτεί πριν το κάνει ΔΥΟ φορές με το γουρούνι, αλλά φυσικά δεν ήθελα να ξεμαλλιαστούμε εκεί στην είσοδο και να μας ακούσει όλο το κτίριο, οπότε της απάντησα ότι με πλήγωσε και δε θέλω να της μιλήσω. Εκείνη επέμενε να πάμε για καφέ να μιλήσουμε, της είπα ότι θα το σκεφτώ (ναι σιγά....) και μου είπε ότι θα με πάρει τηλέφωνο μέσα στην εβδομάδα να το κανονίσουμε...Καθώς προχώρησα προς τη πόρτα του διαμερίσματος μου, μου είπε κιόλας "Αχ πήγες και για ψώνια βλέπω, τι αγόρασες?" Άκου θράσος!!! Της χαμογέλασα σα να την οικτίρω, μπήκα στο διαμέρισμα και έκλεισα με δύναμη την πόρτα.

Τη Κυριακή το πρωί πέρασε η Mrs Petrochilos εντελώς απροειδοποίητα να με πάρει, λέει, να πάμε στην Εκκλησία! Καλά το έλεγε ο Νώντας ότι αυτή πρέπει να είναι psycho . Της είπα ότι ήθελα να ξεκουραστώ, εκείνη επέμενε ότι πρέπει να πάω μαζί της, της χαμογέλασα και αυτής και της είπα ότι περίμενα κάποιον, αλλά μια άλλη φορά, αν με πάρει ΠΡΙΝ τηλέφωνο, θα το κανονίσουμε. Γιατί όλοι οι βλαμένοι σε μένα? Γιατί?

Επίσης αυτό το Σαββατοκύριακο, συγκινήθηκα πολύ με τα ποιήματα που μου αφιέρωσε ο καυτός εραστής Πρόβατος. Και θα ήθελα να σας παρακαλέσω, όταν τον συναντάτε να μην είστε αναίσθητοι και του ζητάτε να ξεβρακωθεί να σας δείξει το πεός του για να το βγάλετε φωτογραφία. Ο άνθρωπος έχει μια πάθηση, που επιστημονικά ονομάζεται γιγαντοπεουκλίαση, ή και πάθηση Pferdschwanz από τον γνωστό Γερμανό ζωγράφο Fritz Pferdschwanz ο οποίος είναι η πρώτη επίσημα καταγεγραμένη περίπτωση ανδρός με πέος μήκους άνω των 35 εκατοστών. Όπως θα γνωρίζετε, η σύζυγος του, Gudrun Pferdschwanz, βρήκε τραγικό θάνατο από λιθοβολισμό όταν οι συγχωριανές της δεν άντεχαν άλλο το μόνιμο χαμόγελο της στο πρόσωπο της και την πετροβόλισαν στην πλατεία του χωριού. Δεν είναι σωστό λοιπόν με το που τον βλέπετε τον Προβατάκο να θέλετε να του τον πιάσετε ή να τον φωτογραφίσετε, είναι ευαίσθητος άνθρωπος (ή πρόβατο τέλος πάντων) και τον πληγώνετε όταν τον βλέπετε μόνο ως σκεύος ηδονής....

9 comments:

oni said...

Η ύπουλη Δράκαινα η Τσουτσουνέλα δεν αξίζει να κάνει παρέα με σένα Συκιά μου! Αλλά, νομίζω πως θα έπρεπε να λύσεις το μυστήριο του "πώς και πότε 2 φορές;". Θα έπρεπε να το ξεκαθαρίσεις για να ξέρεις όλα τα γεγονότα.

Υ.Γ. Αν δω ποτέ τον πρόβατο υπόσχομαι να μην του τον πιάσω/φωτογραφίσω. Άλλωστε είμαι τέρας ηθικής και πονόψυχος (και φιλόζωος!).

Tanila said...

Εγω, αν βγω με τον πρόβατο, δεν υπόσχομαι τίποτα!

fevis said...

Εγώ θα της έφερνα τις σακούλες στο κεφάλι της γελοίας... Είσαι πολύ ανώτερος άνθρωπος τελικά.. Μπράβο σου!!!

ΠΑΥΛΟΣ said...

Πρόσεξε στο τρίτο χτύπημα, λάθος συγγνώμη, ήθελα να πω, θα την αγκαλιάσεις και θα την συγχωρήσεις.
Πρόσεξεεεεεεεεεε

guerrero7,62 said...

κανονισε κανα κονε με την petrochilos,γουσταρω ωριμες κυριες...

Yellow Kid said...

"Ο άνθρωπος έχει μια πάθηση, που επιστημονικά ονομάζεται γιγαντοπεουκλίαση, ή και πάθηση Pferdschwanz από τον γνωστό Γερμανό ζωγράφο Fritz Pferdschwanz ο οποίος είναι η πρώτη επίσημα καταγεγραμένη περίπτωση ανδρός με πέος μήκους άνω των 35 εκατοστών. Όπως θα γνωρίζετε, η σύζυγος του, Gudrun Pferdschwanz, βρήκε τραγικό θάνατο από λιθοβολισμό όταν οι συγχωριανές της δεν άντεχαν άλλο το μόνιμο χαμόγελο της στο πρόσωπο της και την πετροβόλισαν στην πλατεία του χωριού."
Ηθελα να ήξερα Συκία μου, ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ για να γράψεις όλα αυτά;

revqueer said...

Ας τα! την ίδια πάθηση έχω και εγώ. Είναι μια κόλαση.

ethanandthecity said...

kala re ypoklinomai gia mia akoma fora. eisai aneksantlitos

sikia said...

oni μου, ναι πρέπει να μάθω όλη την αλήθεια!

tanila μου, μην τον ξεβρακώσεις με το καλημέρα σας, είναι ευαίσθητος, μη βλέπεις που έχει πάρει τη μισή Αθήνα...

fevis μου, μη νομίζεις, αν δεν ήμασταν στην είσοδο του κτιρίου, θα τη ξεμάλλιαζα...

pavlouko μου, όχι δε τη συγχωρώ τη σιχαμένη!

guerrero7,62 μου, βιτσιόζο σε βρίσκω. Εγώ το κονέ το κάνω, είναι και ευκατάστατη η Mrs Petrochilos...

yellowkidouli μου γλυκό, είναι που έχω εγκυκλοπαιδικές γνώσεις!

revqueer μου, τι ακούω? Σε παρακαλώ, στείλε μου φωτο του πέους σου πάραυτα, όχι δε το κάνω από περιέργεια σαν τους άλλους, ασχολούμαι επιστημονικά με το θέμα...

ethanouli μου γλυκέ, κάτι τέτοια μου λες και με ανάβεις!